Янки и британци в спор за Бербо

„Той е фантастичен талант, но не виждам как ще си партнира с Адебайор”, заяви Хари Реднап

Янки и британци в спор за Бербо

Дали Димитър Бербатов ще продължи кариерата си в "Астън Вила" или в "Евъртън", залагат от вчера на Острова.

Според медиите там Димитър трябва да се появи в понеделник в Бирмингам за последни разговори с бившия тим на Стилиян Петров. "Карамелите" от Ливърпул пък го искали в тандем с Пато.

Британците обаче ще трябва да наддават с два клуба от Мейджър сокър лийг. "Сиатъл" и "Ванкувър" го примамвали зад океана.

"Чувам, че Бербатов е спряган за "Вила". Той е фантастичен талант, но не виждам как ще си партнира с Адебайор. Ще бъда изненадан, ако ги видя заедно на терена. Бербатов се нуждае от хора, които да тичат зад гърба му. Адебайор едва ли ще прави това. Той също обича да държи топката в краката си. Този тандем може да се превърне в сензация, но не съм сигурен. Тим Шерууд (б.р. мениджър на "Астън Вила") би трябвало да знае това добре от "Тотнъм", където бе с Бербатов", коментира по повод слуховете мениджърът Хари Реднап, който е майстор на подобни трансфери.

В Италия пък разкриха, че "Каляри" си прави устата за Митко, който е спокоен за бъдещето си и продължава да се радва на лятото в компанията на щерките.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки