Макар и във „В” група: ЦСКА продаде повече абонаментни карти от Левски

„Интересът е по-висок, отколкото миналите години”, коментираха от клуба

Макар и във „В” група: ЦСКА продаде повече абонаментни карти от Левски
Интересът към абонаментните карти на ЦСКА за сезона във В група е много висок и централните места в сектор А под козирката вече до голяма степен са изкупени. 

"Продажбата на карти за новия сезон върви ударно. Изключително сме доволни от интереса, който е по-висок, отколкото миналите години. И това въпреки че ЦСКА бе в А група, а сега ще играе във В", коментираха от търговския отдел на "Армията" пред "Тема Спорт".

На висок интерес се радват също картите за сектор Г. Според непотвърдена информация до момента са продадени 2000 абонаментни карти.

Любопитно е да се отбележи, че макар и във В група ЦСКА регистрира по-висок интерес към картите си, отколкото вечния съперник Левски, който е продал по-малко.

Цената на сезонните пропуски за сектор А е 130 лв. до 5 август, след което става 140 лв., за сектор В е 90 лв. до 5 август, 100 лв. след това, а за сектор Г - 50 лева до 5 август и 60 лв. след това.

Карти ще могат да се закупят и днес от "Армията", като администрацията ще работи от 16:00 до 21:00 часа.

Цената на билетите за домакинските срещи ще бъде обявена през следващата седмица, като почти сигурно ще е 10 лв. за място в сектор А, 7 лв. за сектор В и 5 лв. за сектор Г.

Утре в 18:00 на Дървеното кафене се събират фенове на ЦСКА, които ще чистят трибуните на "Армията" от обраслите бурени.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки