Сензациите в пресата: Ботев (Пд) чака изгонен за мързел

Билетите за Сектор „А” на „Герена” ще тръгват от 20 лева, катарци бавят трансфер в Лудогорец

Сензациите в пресата: Ботев (Пд) чака изгонен за мързел

Сензациите в пресата днес, неделя, втори август 2015 година:

„Тема спорт”: Билетите за Сектор „А” на „Герена” ще тръгват от 20 лева

Ръководството на Левски вече обмисля какви да са цените на билетите за новия сектор А на стадион "Георги Аспарухов". Те са били обсъждани на едно от заседанията на Управителния съвет на клуба. Засега е ясно, че най-евтините от тях ще се движат между 20 и 30 лева. Те определено ще са доста по-скъпи от останалите за съоръжението. В момента талон за сектор В на „Герена" струва 12 лева, а тези за сектор Б - 7 лева. Причината за по-високите цени е, че приходите от пропуски за тази трибуна ще отиват директно в строителя й. В момента Левски не плаща нищо за изграждането й, но след това няма и да получава парите от билетите за нея, докато не я изплати. Клубът ще сключи и договор с известна верига ресторанти. Тя ще отвори гостилница в сектор А, ще отговаря и за кетъринга за ложите и ВИП боксовете. Почти сигурно централната трибуна ще отвори врати за мачовете от пролетния полусезон. Причината е, че ръководството на сините предпочита да я пусне в експлоатация едва след като бъде монтирана козирката й. Иначе се очаква сектор А да бъде готов през септември. От следващото домакинство на Левски пък ще бъдат поставени специални турникети на входовете на стадион "Георги Аспарухов". Така в клуба ще знаят още по време на двубоя колко зрители има на съоръжението. Системата ще бъде готова за мача с Монтана. Той е на 15 август, събота, от 20:00 часа.

„Труд”: Ботев (Пд) чака изгонен за мързел

Мохамед Траоре (27 г.), който през 2012 г. е изгонен от египетския „Исмаили" заради мързел, е пред трансфер в „Ботев" (Пд). „Нямаме нужда от такъв мързелив нападател", твърди тогава треньорът Хамам Ибрахим. Според агента на игралия 6 мача (с 1 гол) за Мали щурмовак раздялата е заради дължими заплати. Футболистът с прякор Зоро от Бамако е играл още в малийския „Реал" (Бамако), тунизийския „Клуб Африкен", либийския „Ал Насър", швейцарския „Сион" и суданските „Ал Хилал" и „Ал Мерикх", а сега е без клуб.

"Меридиан мач": Катарци бавят трансфера на Кешеру в Лудогорец

Считаният за сигурно ново попълнение на Лудогорец - Клаудиу Кешеру, все още не е подписал с „орлите". Причината за това е забавяне от страна на настоящия му клуб Ал Гарафа. По принцип нападателят трябваше да даде отговор на шампионите вчера, но той е помолил за ден отсрочка. Както е известно, катарците искат да намалят бюджета и заради това се разделят със своя голмайстор. Чисто документално обаче нещата все още не са обработени, което към този момент спира трансферът. В Разград обаче не са притеснени от ситуацията, тъй като имат резервен вариант с много класен нападател. Кешеру бе футболист на Стяуа миналата година при сблъсъците с Лудогорец в плейофа на Шампионската лига, но тогава румънецът не бе титуляр в състава на „стелистите".
Вальо Илиев: Целта пред ЦСКА 1948 е Европа

"Не искаме да се задоволяваме с малкото, а напротив - да бъдем гладни за повече"

Ботев (Пловдив) продаде 15 000 билета за реванша с ЦСКА

Вижте какво съобщиха "жълто-черните"

Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

Изтеглиха жребиите за полуфиналите при ветераните и купата на АФЛ

Витоша (Бистрица) ще спори с Ботев (Враца) за място на финала

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Стамен Белчев с дилеми в "червената" защита за Левски

Вижте какви

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки