Пламен Марков: ЦСКА ще плати дълговете към държавата

„Не изключвам възможността всичко това да е дирижирано”, каза той по повод прекратената контрола с Ашдод

Пламен Марков: ЦСКА ще плати дълговете към държавата
Спортният директор на ЦСКА Пламен Марков заяви, че новоучреденият клуб ще плати дълговете към държавата. Така той индиректно намекна, че няма да бъдат платени задълженията към бивши футболисти, играчи и мениджъри.

Марков осъди дейстията на привържениците и инцидента от контролата с Ашдод, която бе прекратена заради навлизане на „червени” фенове на терена.

"Във всички случаи не подкрепям това, което се случи", каза той в ефира на ТВ7. 

"Това не е начинът за решаване на проблеми от подобен характер. Разграничавам се от тези действия, това не води до никакво развитие не само за клуба, но и за българския футбол. Това не е начинът за изразяване на недоволство. Нашите фенове са 12-ия ни играч и без тях няма да сме толкова силни в бъдещето ни развитие, но няма да толерираме омраза и насилие.”

"Необяснимо агресивни бяха играчите на Ашдод. Имаше много груби влизания. Този мач можеше да бъде прекратен заради тези грубости. Можеше да се стигне до много сериозни контузии. Имаше и подценяване около опазването на реда на срещата. Искам да съм ясен - осъждаме насилието и няма да го толерираме по никакъв начин. Ще направим всичко възможно в срещите от "В" група да не се допуска такова нещо. Много подобни моменти ще има.”

"Като се има предвид, че в нашата държава всичко е възможно, не изключвам възможността да е дирижирано всичко това. И вчера имаше бомби, преди още феновете да нахлуят. Тези бомби можеха да доведат до нов инцидент, какъвто бе с журналиста.”

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки