Вратар на Левски на проби в Рома

Димитър Шейтанов се е прибрал в София вчера, като е оставил добри впечатления с представянето си

Вратар на Левски на проби в Рома
Юношеският национал на Левски Димитър Шейтанов изкара проби в Рома, пише "Тема Спорт". Вратарят се е прибрал в София вчера, като е оставил добри впечатления с представянето си. Шейтанов е роден на 15 март 1999 година, но играе за по-големия набор 98 г. на сините. Той е титулярен вратар в юношеския национален отбор до 17 години, като направи отличен мач срещу Австрия на Евро 2015, което се проведе в България. Той бе с основна заслуга за равенството 1:1 с тима от алпийската страна. Това бе и единствената ни точка в надпреварата.
 
Димитър е син на бившия треньор на вратарите в Левски Георги Шейтанов, който в момента е в треньорския щаб на Ясен Петров в китайския Шъдзяджуан.
 
Шейтанов попада в полезрението на доста големи клубове. През пролетта той бе поканен на тестове и от английския Ливърпул. Мърсисайдци продължават да следят развитието му.
 
Още един от младите таланти на Левски е хванал окото на чуждестранни скаути. Това е 17-годишният вътрешен халф Илиян Стефанов. Той ще се пробва в клуб от Германия.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки