Феновете на Лудогорец към Рибейро: Разград не е Ню Йорк

"Надяваме се, че повече кракът ви няма да стъпи на свещената трева на Лудогорец Арена"

Феновете на Лудогорец към Рибейро: Разград не е Ню Йорк
Привържениците на Лудогорец излязоха с обръщение на своя сайт до треньора Бруно Рибейро. Ето какво гласи то:
 
"Г-н Рибейро,

Не се обръщаме към Вас с уважаеми, защото не ви уважаваме. Спряхме да ви уважаваме от момента, в който затворихте базата за нас. За 4 години никой не си е позволявал да гони феновете от тренировките на отбора. Не ви уважаваме, защото съсипахте отбора, който ни накара да живеем в приказка през последните години. Не ви уважаваме, защото вие нито веднъж не удостоихте с високомерния си поглед феновете на Лудогорец. Не ви уважаваме, защото нито веднъж не казахте ИЗВИНЯВАЙТЕ.

Във ваше интервю казвате, че сме искали да ви бием под диктовката на някой директор от Клуба.

Г-н Рибейро,

Това е поредната обида към нас. Ние може да не сме най-голямата агитка, но си устояваме нашето мнение и независимост. Разград не е Ню Йорк и всеки знае къде живее треньорът на любимия ни отбор. Ние знаем къде живеят футболистите, къде живее ръководството, ние виждаме всеки ден децата им, които израснаха в Разград и за нас това е огромно удоволствие. 

Никой не е искал да ви бие, но вие се скрихте като мишок и се появявате само с неадекватни интервюта, от които си личи, че не познавате нито историята, нито феновете на отбора.

Ние не бием, ние си обичаме отбора и винаги ще бъдем зад него. Наше право е да протестираме и ще го правим винаги, когато менте като вас се опитва да съсипе любимия ни отбор.

Надяваме се, че повече кракът ви няма да стъпи на свещената трева на Лудогорец Арена. Също така се надяваме да напуснете родния ни град! Не сте желан тук!

Само Лудогорец!" 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки