Джамбазки: Това са играчите, с които разполагаме, няма защо да им се сърдим (аудио)

Новият старши треньор на Ботев (Враца) – Атанас Джамбазки, остана доволен от равенството 0:0 с тима на Миньор, предаде репортер на Novsport.com

Джамбазки: Това са играчите, с които разполагаме, няма защо да им се сърдим (аудио)

Новият старши треньор на Ботев (Враца) – Атанас Джамбазки, остана доволен от равенството 0:0 с тима на Миньор, предаде репортер на Novsport.com. Срещата се игра на стадион „Христо Ботев” и бе последна от програмата на 6-ия кръг на родната „А” група.

„От това, което виждам в последните няколко дни, мога да кажа, че трудно реализираме и просто съм длъжен да работя с това, което съм заварил. В такива ситуации опитът си казва думата, но просто на момчетата им трябва повече спокойствие. Трябва да сме търпеливи, защото това са момчетата, с които разполагаме. Ако нещо трябва да се справи спешно, то трябва да бъдат привлечени 1-2 класни имена, иначе ще трябва да сме търпеливи към футболистите, които имаме”, започна специалистът на пресконференцията след края на мача.

„Точката днес не е достатъчна, но мисля, че срещу толкова опитен отбор показахме много желание. Ние сме млад отбор, който тепърва ще трупа самочувствие, имаме качества, но разбира се, тези, които покажат добра психика ще продължат да играят футбол, а за останалите ще остане „Б” група”, призна още Джамбазки.

„Лошо впечатление днес ми направи, че някои от офанзивните ни футболисти бързо окапаха, което най-вероятно се дължи на лоша физическа подготовка. Сега ще трябва в движение да коригираме тези проблеми, защото мачовете трябва да се играят на по-високи обороти”, заяви треньорът на Ботев.

„Хубавото е, че днес не получихме гол, но за това поздравявам момчетата, които си свършиха перфектно работата в дефанзивен план. Трябва ни търпение и където вземем нещо, все ще е добре дошло. Надявам се при добро стечение на обстоятелствата да започнем много силно втория полусезон. Доколкото знам, при домакинките мачове феновете имат някакъв проблем, но аз ще се срещна с тях, за да го разрешим и агитката да започне да подкрепя тима и във Враца”, завърши Джамбазки.

Рик Джонатан: Хубаво е, че има конкуренция в Лудогорец

„Следвам моя път, това не е късмет, а работа“

Любо Пенев: Вниманието ни е насочено към първенството

„Имаше липса на концентрация“

Дерменджиев: Целта е дубъл

Гледаме към финала, призна треньорът на "орлите" след 4:0

Тържествата за юбилея започнаха с поднасяне на цветя пред паметната плоча на Етър

Бончо Генчев припомни, че "виолетовата" школа е дала на България много големи футболисти

Ники Михайлов и Живко Миланов минаха изпити на "Герена"

На двамата им предстои дипломиране в Национална спортна академия "Васил Левски"

"Герена" все по-близо до реконструкция, общината става собственик

Архитектурната комисия взе решение за прехвърлянето на стадиона Областната управа към общината

БФС поздрави Етър за вековния юбилей

Ето какво написаха от централата

OФИЦИАЛНО: Големи буферни зони за ЦСКА - Левски

Вижте подробности

Билетите за ЦСКА - Левски вече са в продажба

Пропуските за Сектор "Б" и "Г" са по 10 лева

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки