Нови договори за отличниците на "Лазур"

Отличното представяне на Черноморец Бургас от началото на сезона принуди ръководството на бургаския клуб да мисли и за бъдещето на част от футболистите с изтичащи следващото лято договори.

Нови договори за отличниците на "Лазур"
Отличното представяне на Черноморец Бургас от началото на сезона принуди ръководството на бургаския клуб да мисли и за бъдещето на част от футболистите с изтичащи следващото лято договори. Такива от титулярите на Димитър Димитров са Цветомир Цонков, Георги Андонов, Траян Дянков и Радостин Кишишев. Според запознати с клубните дела първо нови договори ще бъдат предложени на Цонков и Андонов. Двамата са едни от най-стабилно представящите се футболисти на Черноморец в този шампионат. Цонков носи екипа на Черноморец от 2006 година, а през този сезон с добрите си изяви дори стигна и до националния отбор. Георги Андонов пък откри головата си серия в предишния кръг срещу Светкавица. Централният бранител Траян Дянков пък е един от най-опитните в тима и до пристигането на Кишишев носеше капитанската лента на Черноморец. Той нееднократно е демонстрирал лоялност към Черноморец и при него няма да има проблем с подписването на нов договор. Не на последно място от значение е фактът, че опитният защитник е един от любимците на Херо.
 

Бъдещето на капитана на тима Радостин Кишишев пък ще се решава в края на сезона. Както е известно, той иска да приключи кариерата си на "Лазур”. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки