ЦСКА се издъни срещу Виктория Пилзен – 2:3

Отборът на ЦСКА записа първа загуба в контролите си по време на зимната подготовка в Кипър. „Армейците” допуснаха загуба с 2:3 от чешкия елитен Виктория Пилзен, след като водеха в резултата с 2:1 10 минути преди края. „Червените” пропуснаха да стигнат до равенството в самия край на мача, но младият Чипев изпусна дузпа

ЦСКА се издъни срещу Виктория Пилзен – 2:3

Отборът на ЦСКА записа първа загуба в контролите си по време на зимната подготовка в Кипър. „Армейците” допуснаха загуба с 2:3 от чешкия елитен Виктория Пилзен, след като водеха в резултата с 2:1 10 минути преди края. „Червените” пропуснаха да стигнат до равенството в самия край на мача, но младият Чипев изпусна дузпа.

Срещата започна с явен натиск на ЦСКА и още в 18-ата минута нигериецът Алауса откри резултата. Тодор Янчев центрира на главата на нигериеца, за когото не бе проблем да прати топката в долния десен ъгъл на вратата на Виктория – 1:0. ЦСКА продължи да играе по-активно в атака, но Алауса пропусна да вкара втория си гол в мача. Стигна се до 38-та минута, когато Виктория получи правото да изпълни дузпа, след нарушение на Руи Мигел в наказателното поле. Зад топката застана Резек и той не сгреши – 1:1. В самия край на първата част „армейците” си върнаха предимството. Този път ЦСКА получи правото да изпълни дузпа, след като Омодиагбе бе задържан в наказателното поле. С изпълнението на 11-метровия се нагърби младият Чипев, който със силен удар препарира вратаря Тихачек – 2:1.

През втората част старши треньорът на ЦСКА Димитър Пенев смени почти целия си състав и това се отрази на играта на неговия отбор. Единствено младите Чипев, Виданов и Узунов останаха цял мач на терена. Все пак ЦСКА продължи да играе по-добре, но пропуски направиха появилите се като резерва Пиетробон и Стойков. В 79-ата минута Млика от състава на Виктория възстанови отново равенството с хубав прехвърлящ удар, а само 3 минути по-късно чешкият тим поведе в резултата за пръв път в този мач. Беконо спаси силен удар от фаул, топката се отклони в гредата и попадна в краката на Татанашвили, за когото не бе проблем да я прати в опразнената врата – 2:3. До края на мача ЦСКА наложи натиск, а Пиетробон и Давид Силва бяха най-активни в редиците на шампионите. Стигна се до третата минута от даденото от съдията продължение, когато „червените” получиха правото да изпълнят нова дузпа. Зад топката отново застана Чипев, но този път изстрелът му срещна гредата и ЦСКА пропусна да изравни резултата, записвайки първата си загуба в контролите.

Вальо Илиев: Целта пред ЦСКА 1948 е Европа

"Не искаме да се задоволяваме с малкото, а напротив - да бъдем гладни за повече"

Ботев (Пловдив) продаде 15 000 билета за реванша с ЦСКА

Вижте какво съобщиха "жълто-черните"

Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

Изтеглиха жребиите за полуфиналите при ветераните и купата на АФЛ

Витоша (Бистрица) ще спори с Ботев (Враца) за място на финала

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Стамен Белчев с дилеми в "червената" защита за Левски

Вижте какви

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки