Юноша на ЦСКА се присъедини към Монтана

Двама млади футболисти се включиха в тренировките на новаците

Юноша на ЦСКА се присъедини към Монтана

Двама млади футболисти се включиха в тренировките на Монтана.

Пламен Валериев е на 18 години, играе като вътрешен полузащитник и е титуляр при юношите старша възраст на монтанци, които този сезон са част от елитната „А” група на U19.

Тийнейджърът е считан за един от най-големите таланти от Академията на Монтана и може да бъде алтернатива на Христофор Хубчев и Атанас Илиев. Двамата са единствените футболисти на северозападния тим, които са под 21 години. Хубчев обаче се възстановява от контузия на лявото коляно, а бившият голмайстор на Добруджа (Добрич) на 9 октомври ще навърши 22 г.

Първа тренировка на стадион „Огоста” днес направи и 22-годишният централен защитник Марио Божилов. Той е юноша на ЦСКА, а през миналия сезон е играл в отбор от трета дивизия на Италия. Божилов  ще се готви няколко дни с Монтана и ако успее да покаже нужните качества ще получи предложение за договор.

Стaрши треньорът на монтанци търси вариант да засили конкуренцията в центъра на отбраната, тъй като в момента разполага само с двама футболисти на този пост в лицето на Иван Михов и Асен Георгиев.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки