Орманджиев: Купата ще поддържа интереса към ЦСКА

"В чужбина често ме питат за отбора и се удивяват, че интересът към него е много голям"

Орманджиев: Купата ще поддържа интереса към ЦСКА

Бившият председател на НС на ЦСКА Стефан Орманджиев говори пред "Тема Спорт" по повод първите мачове на армейците при аматьорите и високия интерес към тях.

 

"Изобщо не ме учудва голямата посещаемост в срещите на ЦСКА. Но интересът и ентусиазмът ще се поддържат, ако клубът направи пробив за Купата на България. Естествено, не бива да се заблуждаваме, че с този състав можем да спечелим трофея. Но в случая идеята е да се стигне до мачове с отборите от А група, които ще генерират още по-висок интерес", каза Орманджиев.

 

"Досега гледах само второто полувреме от двубоя със Септември за купата. Нямам кой знае какви впечатления, освен че Преслав Йорданов изглеждаше доста уморен. Важното е, че вкара гол в края. Радващото е, че се дава шанс на много момчета от школата на ЦСКА. Така трябва да бъде и през следващия сезон. Иначе има и такива срещи като със Септември, отборът трудно може да се предпази от подценяване. Чух, че е имало полемика около съдийството, но не желая да взимам отношение. Каквото са видели реферите - това е", добави Орманджиев.

 

"Когато съм в чужбина, винаги ме питат за ЦСКА, много се вълнуват от това, което става с клуба. Почти всеки знае, че е изпратен в трета дивизия. Дори и извън България за ЦСКА има много информация и хората там се удивяват от огромния интерес. Питат ме: "Как е възможно да се пише само за ЦСКА". А то е съвсем нормално и логично. Това все пак е гранд и най-популярният клуб в България", коментира още Стефан Орманджиев.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки