Георги Марков: Почти се разбрахме със Старокин

Очаква се "канарчетата" да подпишат договор с играча в понеделник за една година

Георги Марков: Почти се разбрахме със Старокин

Ботев най-накрая договори Орлин Старокин. В понеделник двете страни трябва да подпишат договор. Вчера 28-годишният футболист пристигна на базата на канарчетата в Коматево и проведе разговори с ръководството на клуба. След срещата и двете страни бяха доволни. Бившият футболист на Левски и Локомотив Сф ще акостира в Ботев като свободен агент. 

 

"Жълт-черните" отправиха оферта до него още преди около 2 месеца. Тогава обаче той предпочете предложението на Динамо Букурещ, където се задържа по-малко от месец и половина. Той изигра само едно полувреме за румънците, след което се раздели с тях.

 

"Почти се разбрахме със Старокин останаха само някои неща, които ще бъдат доуточнени в понеделник, когато се очаква да подпише договор. Той ще бъде за срок от една година", каза спортният директор на пловдивчани Георги Марков, цитиран от вестник "Тема спорт".

 

В Ботев се надяват освен със Старкоин, в понеделник да се сдобият с още двама играчи, които за последно са били в Локомотив София (в този клуб бе и Георги Марков). Това са крилото Владислав Романов и офанзивният халф Емил Гъргоров. Утре Георги Марков има среща с тях в София. Шефът е убеден, че може да ги навие да приемат офертите, които ще им предложи. Романов бе дал дума, че ще облече жълто-черния екип, ако не си намери отбор в чужбина.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки