ФК Сарая ще спира ЦСКА с надзирател и катаджия

Играчите на отбора са на работа в деня на мача

ФК Сарая ще спира ЦСКА с надзирател и катаджия

Треньорът на ФК Сарая Николай Минчев разкри любопитни подробности преди предстоящия сблъсък за Купата на България срещу ЦСКА. Той призна, че в отбора се подвизават надзирател от местния затвор, полицай и катаджия. „Един от играчите ни е надзирател в затвора, имаме полицаи, футболист от КАТ. Все още нямаме пожарникар. Имаме хора, които се занимават със земеделие, някои работят във винпроми. Пари няма как да даваме на играчите ни. Имат условия като перфектен терен, съблекални, топки, екипи, обувки. От тях искаме да идват и да се наслаждават и да радват жителите на селото с играта си", каза Минчев, цитиран от вестник "Меридиан мач".

 

„Няма как да обявим следващата сряда за неработен ден. Всички ще си работят, включително и футболистите на отбора. Надявам се, че всички ще присъстват на мача и няма да имат проблеми със своите работодатели. Както казах, не всеки ден се случва да играеш с ЦСКА. Не всеки ден се случва селски отбор като нашия да играе срещу ЦСКА. Еуфорията е голяма. Жителите на селото се вълнуват и ме питат за мача всеки ден, всеки час и всяка минута", допълни той.
 
„Нормално е всеки да иска да играе в този мач. Ще играят обаче най-добрите. Георги Лазаров, бивш футболист на Локо Пловдив и Хебър, има няколко мача срещу ЦСКА. Нашата местна звезда е Емил Йорданов също има мач срещу тях", допълва Минчев.
 
„От 4-5 години поддържаме добро ниво. Второ, трето, четвърто място в А областната група, което никак не е зле за нашия отбор. Имаме 22-ма юноши, които тренират тук. Тази година клубът ще чества 80-годишнина. Имаше прекъсване на дейността за няколко години, но тогава бяха такива времената, нямаше спонсори", разказа още той.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки