Сензациите в пресата: Гошо Гинчев сменя Гонзо в Левски

И още: "Криля Советов и Уфа правят кал на Левски за Миланов", "Стойчев иска отново на "Герена", режат го"

Сензациите в пресата: Гошо Гинчев сменя Гонзо в Левски

Сензациите българските спортни издания от днес, събота, 29-и август 2015 година:

 

"Тема спорт": Гошо Гинчев сменя Гонзо в Левски

 

Гошо Гинчев е гласен за нов спортен директор в Левски. Ако сините започнат сериозно да изостават от първото място в класирането, някой ще трябва да бъде излъчен за виновник, а по различни причини това  няма да е Стойчо Стоев. Треньорът се ползва с доверието на най-висшите ръководители на сините, но това не се отнася и за Георги Иванов.

 

Гошо Гинчев преди време бе спортен директор на Берое и има административен опит, а взе участие и в комисии на БФС. В момента бившият играч на Левски и националния отбор е съветник в спортното министерство.

 
"Меридиан мач": Стойчев иска отново на "Герена", режат го
 
 
 
Борислав Стойчев е поискал да се върне в Левски. "Меридиан Мач" твърди, че бранителят се е свързал с хора на "Герена" и е питал дали ще бъде приет обратно в състава. В крайна сметка такъв трансфер няма да има.
 
 
Както е известно, защитникът напусна "сините" през лятото, защото не се съгласи с новите финансови параметри на договора, които му предложиха от клуба. В крайна сметка обаче той така и не успя да си намери отбор до този момент. Дълго време Стойчев тренираше с третодивизионния Димитровград, а след това пътува и до Израел. Пореден опит да си намери отбор ще направи сега в Турция.
 
 
Именно дългото лутане без отбор остави Стойчев извън сметките и на националния отбор за мачовете с Норвегия и Италия. Безизходицата е принудила бранителя да се примоли за място в Левски, но подобен трансфер няма да се случи. На "Герена" са доволни от юношата Деян Иванов, а разполагат още с Аймен Белаид и Максимилиан Карнер. Стойчев пък също не е особено съгласен да намали драстично финансовите си изисквания.
 
"Меридиан мач": Криля Советов и Уфа правят кал на Левски за Миланов
 
 
Няколко руски от бора продължават да мътят главата на Живко Миланов. „Меридиан Мач" научи, че сред най дейните „играчи"за подлиса на десния бранител са Криля Советов и Уфа. На опашката са още 1 -2 клуба, които също се оглеждат за Миланов.
 
Той е получил дори предложение за договор, но на този етап за трансфер в Русия го спира квотата за чужденци. Както е известно, руските тимове могат да картотекират по едва 10 чужденци, като 5 от тях могат едновременно да са на терена. Затова в някои от чакащите го клубове се надяват да да финализират сделката за Живко Миланов.
 
На „Герена" обаче не са склонни твърде дълго да чакат юношата си. Той започна тренировки с Левски във вторник, но след това отсъства в четвъртък точно във връзка с предстоящ трансфер. Миланов е получил картбланш да реши всичко днес, след което от понеделник да стане играч на Левски.
Балъков: Етър е майката и бащата на моята кариера

Легендата на българския футбол се надява мача в чест на 100-годишнината на "болярите" да стане празник на града

Вальо Илиев: Целта пред ЦСКА 1948 е Европа

"Не искаме да се задоволяваме с малкото, а напротив - да бъдем гладни за повече"

Ботев (Пловдив) продаде 15 000 билета за реванша с ЦСКА

Вижте какво съобщиха "жълто-черните"

Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

Изтеглиха жребиите за полуфиналите при ветераните и купата на АФЛ

Витоша (Бистрица) ще спори с Ботев (Враца) за място на финала

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Официално: Столична община поиска „Герена“

Вижте подробности

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки