Красимир Горанов: Срамно е да падаме от отбор, който не тренира и не получава заплати

Не е моя работа да мотивирам играчите. Това е работа на треньорите, отсече той

Красимир Горанов: Срамно е да падаме от отбор, който не тренира и не получава заплати

Изпълнителният директор на Банско Красимир Горанов е бесен на своите футболисти след поражението вчера с 0:2 от Малеш (Микрево).

 

По думите му работа на треньорите е да мотивират играчите ,но той самият не може да си обясни как може да се загуби от отбор, който не тренира цяла седмица и не е получавал заплати месеци наред.

 

„Не е моя работа да мотивирам играчите. Това е работа на треньорите. В играта на нашия отбор нямаше дух, нямаше никакво желание. След първия гол на Малеш имахме възможност да изравним, но дори това да беше станало, нямаше да има премии за играчите”, каза Горанов, който бе разочарован тотално от играта на своите.

 

По време на паузата в шампионата, която предстои, Банско ще изиграе две контроли. В сряда в планинския град за спаринг е поканен отборът на Вихрен. Ако санданчани откажат, ръководството има резервен вариант и се е договорило с треньора Мирослав Митев, който води старшата възраст на Пирин за контрола.

 

Следващата контролна среща в петък отново в Банско ще бъде с отбор от столицата, който също  играе в четвърта футболна дивизия.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки