Маша бяга от Гришо в Ню Йорк

В същото време продължават хвалебствията за най-добрия български тенисист

Маша бяга от Гришо в Ню Йорк

Григор Димитров и Мария Шарапова определено се отбягват. Във вчерашния ден двамата тренират на два съседни тренировъчни корта в Ню Йорк преди старта на Откритото първенство на САЩ. След като научи това обаче, рускинята моментално промени часа за занимание.

Гришо тренира по обяд, а бившето му гадже чак късно вечерта. Това е поредното доказателство, че двамата хич не се долюбват вече. Преди няколко дни те бяха заедно на събитие на "Найк". Тогава обаче двамата непрекъснато стояха далеч един от друг.

В същото време продължават хвалебствията за най-добрия български тенисист. Този път "Ню Йорк Пост" написа, че Гришо е тенисист, който диктува модата в този спорт.

"През XXI век тенисистите са най-великите спортисти. Доказват го хора като Григор, които освен с качествата си на атлет доминират и с елегантността и уникалната си фотогеничност", пише изданието за Григор.

Иначе българинът ще започне петото си участие на US Open срещу преминалия през квалификациите австралиец Матю Ебдън. Мачът ще е в понеделник. Гришо се е изправял два пъти срещу този съперник и не е губил дори сет. Българинът изкова първия успех на ниво чалънджър преди 5 години в Банкок с 6:4, 6:1, а пред 2013-а записа 6:4, 6:4 на Мастърса в Индиън Уелс.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки