Домусчиев за националния отбор: По-скоро проблемът е в качеството на футболистите

„Ако Левски беше на Борисов или Пеевски, щеше да е с много повече спонсори”, каза босът на Лудогорец

Домусчиев за националния отбор: По-скоро проблемът е в качеството на футболистите

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев смята, че слабото представяне на националния отбор се дължи на качеството на футболистите, които са викани. Босът на шампионите добави, че който и да е национален селекционер, той трябва да получи време да работи.

 

„Много е дълга темата (за националите), не бих искал да говоря по нея. Много фундаментална е. Не мисля, че е виновник Ивайло Петев. Дали ще е той, дали ще е някой друг, назначиш ли го трябва да му дадеш време да работи. По-скоро проблемът е качеството на футболистите, които са викани. Първо трябва да си оправим клубния футбол и после националния. Там нищо не се прави. Школите са много малко”, каза той в ефира на Нова телевизия.

 

Домусчиев бе попитан и дали знае кой е собственик на Левски и коментира думите на Татяна Дончева, според която Иво Тонев и Алекандър Ангелов са поставени лица в „синия” клуб съответно на Бойко Борисов и Делян Пеевски.

 

Собственик на Левски? Не, знам за Иво Тонев, другия господин (Александър Ангелов) не го познавам. Това са спекулации. Ако Левски беше на Борисов или Пеевски, или и на двамата, щеше да е с много повече спонсори”.

 

„Много политици използват фенската маса, което не е добре и не им прави чест. Има много престъпни елементи там. Давайки им възможност да се изявяват, това не води до нищо добро. Затова хората не ходят и по стадионите”, добави Кирил Домусчиев. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки