Novsport.com навърши 3 годинки!

От 2008 г. насам се утвърдихме сред трите водещи спортни интернет медии в България, давайте препоръки

Novsport.com навърши 3 годинки!
Novsport.com навършва днес точно 3 години от създаването си. На 15 октомври 2008 г. сайтът стартира. Любим за едни, неособено приятен за други, нашата Ваша медия се утвърди сред водещите три спортни интернет медии в България. Сега сме на 3-о място във временното класиране. И се гордеем с него! Защото си го заслужаваме! Както за добро, така и за лошо.
 
Знаем, че все още не можем да се мерим с големите. А може би и не е нужно. Защото факторите са много и страшно особени в страна като България. Мерилото сте Вие – нашите посетители. Вие, които избрахте Novsport.com, за да се информирате, за да гледате на живо събитие, за да видите видеорепортаж от българската и международна спортна сцена, за да проследите на живо мач, за да се позабавлявате като гласувате в анкетата или участвате в играта „Прогнози”… А вече имате възможност и сами да публикувате свои новини и снимки във Вашия раздел – Фен зона. Скоро ще Ви дадем и още по-голяма трибуна, но ще я запазим в тайна, за да се реализира.
 
През изминалата година Novsport.com улови може би трите най-важни новини в българския футбол – че Милен Радуканов остава треньор на ЦСКА след първите му два мача през есента на 2010 г., че „червените” нямат да имат проблем с лиценза за пролетта и че Георги Иванов – Гонзо ще бъде треньорът на Левски след края на миналия сезон. Най-голямото ни попадение е ексклузивното интервю с мениджъра на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън. 
 
Допуснахме и немалко грешки, направихме немалко гафове. И колкото и да се оправдаваме, то знаем, че Вие, посетителите ВИНАГИ сте прави! Когато ни критикувате, ВИНАГИ се стараем да си извличаме поука. И не го казваме просто така. Но разберете – няма обективна журналистика. Всичко е въпрос на гледна точка. Най-яростните Ви критики са сутрин, когато правим преглед на печата. Винаги изписваме източника. Ще кажете, че си измиваме ръцете по този начин. Няма да се оправдаваме. Но това е политиката на сайта – да Ви поднася най-важното от печата, за да видите още една гледна точка по даден въпрос и за да сте максимално информирани. Понякога бягаме от сензациите в пресата, защото знаем, че не е вярно. Но невинаги ни се получава, защото не можем да знаем всичко. Във всеки случай гарантираме, че в нито една публикация не сме проявили тенденциозност и специално отношение към даден клуб или спортист. В нито една!
 
Понякога си позволяваме да поставяме по-сензационни заглавия, но разберете, че онлайн медиите живеят на импресиите. Прощавайте! Прощавайте за всичко, макар че рожденият ни ден не съвпада със Сирни заговезни :)
 
И за да завършим тази тема, не можем да пропуснем факта, че се интересуваме от мнението Ви. Четем коментарите Ви и се вълнуваме от настроенията Ви. Затова под тази публикация Ви призоваваме да ни дадете препоръки, за да подобрим сайта. 
 
Вярваме, че българският футбол не се върти само около родните грандове. Ето защо се гордеем, че притежаваме една от най-стабилните кореспондентски мрежи в страната. И вместо единствено да пишем какво става на „Армията” и на „Герена”, всекидневно четете какво става в цяла България, по долните дивизии, където изритаха отбори като Пирин, по юношеските първенства.
 
Подробното отразяване на международния спорт също е застъпено в концепцията на Novsport.com. Бяхме една от малкото медии, които съобщиха какво става с Димитър Бербатов на финала на Шампионската лига на „Уембли”. И то защото непрекъснато имаме човек в Лондон. Освен с Алекс Фъргюсън, Ви предложихме ексклузивни интервюта с Едвин ван дер Сар, Хари Реднап, Горан Иванишевич, Тим Хенмън и много други.   
 
През изминалата година стартирахме с директни видеопредавания на живо, които се радват на голям интерес. Отнеха ни аудиото, което Ви даваше уникалната възможност да слушате 90 минути мачовете от родното първенство, дори и да са по едно и също време – нещо което никоя друга медия не предлагаше и не предлага. Но работим по въпроса и се надяваме, че бързо ще успеем да Ви го възвърнем.
 
Е, стига толкова приказки! Време е за работа. Днес няма да празнуваме, защото има цял куп мачове, които трябва да проследим за Вас. Отново Ви приканваме да ни дадете препоръки как да подобрим Вашия сайт! И не забравяйте, че вече може сами да публикувате новини и снимки в секция „Фен зона”! Целият екип на Novsport.com Ви желае положителни емоции!
  

Васил Ранчев, гл. редактор  


Официално: Ботев (Враца) се раздели и с френско крило

Жан-Пиер да Силва се оказа ненужен

Пирин обърна Ботев (Враца) и е на 1/4-финал за Купата на България

Тасев бе героят в продълженията

Янев се ядоса: Не приемам поведението ни в ситуациите при головете

Той е на мнение, че играчите трябва да си променят мисленето

Янев: Противникът разполага с най-добрата селекция в цяла България

Треньорът на Ботев Враца изчетка ЦСКА 1948 след загубата

ПАК ТОЙ! Чочев "избухна" при драматична победа на ЦСКА 1948 (ВИДЕО)

Гостите стигнаха до успеха с 2:1 във Враца

Официално: Берое и Янтра с най-солени глоби от БФС

Вижте всички решения на Дисципа

Официално: Черно море със солени глоби и предупреждение

Вижте всички решения на Дисципа за Първа и Втора лига

Черно море e в страхотна серия срещу Ботев (Враца)

Вижте подробности

Официално: Ботев Вр взе изгонен от Берое

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки