Ултрасите на Лацио идват за демонстративния мач на Левски срещу Юргорден

„Лидерите на "Curva Nord" пазят изключителни спомени от Вековния ни юбилей миналата година, когато заедно посрещнахме в полунощ стогодишнината от създаването на Отбора на Народа."

Ултрасите на Лацио идват за демонстративния мач на Левски срещу Юргорден

Националният клуб на привържениците на Левски съобщи, че „техните братя” от Лацио, както ги наричат, ще пътуват до София, за да присъстват на демонстративния мач на Левски срещу Юргорден на 10 октомври по случай 50-годишния юбилей от първото участие на „сините” от София в европейските клубни турнири. Ето какво написаха още от НКП:

„Лидерите на "Curva Nord" пазят изключителни спомени от Вековния ни юбилей миналата година, когато заедно посрещнахме в полунощ стогодишнината от създаването на Отбора на Народа. Затова и те държат да са част и от тазгодишния ни празник, организиран отново с огромните усилия на нашите привърженици.”

„Нека всички заедно се забавляваме на 10 октомври в 16.00 часа на националния стадион "Васил Левски", както само ние можем да го направим. Левскари, побързайте да си закупите билети за мача с Юргорден или станете част от "Клуб 50" и вземете специално подготвения подаръчен пакет, който ще можете да получите идната седмица.”

И завършват със следния рефрен:

"Хайде всички да дерем гърла, да развеем сини знамена, таз' трибуна нека се тресе, да треперят наш'те врагове!"

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки