Гонзо: На тези момчета им отива да са на първо място

Очаквам Левски всеки мач да побеждава, казва Георги Иванов след победата в Ловеч

Гонзо: На тези момчета им отива да са на първо място

Спортният директор на Левски Георги Иванов заяви, че на играчите на „сините” им отива да са на върха, където се изкачиха след победа с 2:1 над Литекс като гости. Гонзо им пожела да останат там и след последния мач от първенството този сезон.

„Спечелихме един доста тежък мач срещу един доста добър отбор. Мога само да поздравя момчетата и треньора. Трудът се възнаграждава, поздравявам треньорския екип. Преди всеки мач имаме заучени положения, някой път се получават, друг път – не. Радваме се, че днес се получиха, защото в доста мачове имахме много статични положения и не ги използвахме. По начина, по който игра отборът, по начина, по който се представи всеки индивидуално, смятам, че заслужено спечелихме. Смятам, че на тези момчета им отива да бъдат на първо място и се надявам така да бъде до края”, коментира Георги Иванов след успеха в Ловеч.

Той не смята, че тази вечер Левски е изиграл най-силния си мач от началото на сезона.

„Не, Левски изигра и други добри мачове, срещу Берое изиграхме добър мач. Всичко е в миналото, опитваме се да подобряваме нещата и всеки ден да играем по-добре. Имахме контузени и нови попълнения, надявам се да сме по-добри след паузата. Всички се мъчат и опитва да се адаптират по най-добрия начин. Пак казвам – най-важното е Левски да изгради манталитет на победител. Очаквам Левски всеки мач да побеждава”.

Георги Иванов отправи специални благодарности към феновете.

„Днес бяха феноменални. Мислехме даже, че ще трябва да правим трибуна, щяха да я бутнат още малко”, заяви той по адрес на около 2 000 „сини” фенове в сектора за гости в Ловеч.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки