Пленумът с наченки на Биг Брадър - голямо нищо

В момента пред ЦСКА има един единствен път. Той е свързан с фалит на настоящото дружество, което има огромни задължения и започване на чисто от „А" окръжна

Пленумът с наченки на Биг Брадър - голямо нищо

Вчерашното събитие на „Армията" ни върна с умиление към времената на пленумите. Една маса с хора, един водач и много поддръжници. Водещ Ники Кънчев, все едно гледаме Биг Брадър с цялата му простотия, вместо някаква уж сериозна сбирка.

 

Хубаво е да уточним, че на пленумите са се решавали важни неща, а на „червеното" събитие реално не се реши нищо. Интересно е, че нито един от тези 9 човека, включително и Гриша Ганчев, няма нищо общо с ЦСКА на хартия. Реалните собственици на клуба ги нямаше на масата. Това е абсурдно. Но още по-абсурдно е, че „таралежът" Ганчев даде на феновете два варианта за бъдещето на клуба, като и двата са напълно невъзможни. Хубавото е, че те веднага се отказаха от сливане с Литекс, което реално щеше да е смърт за 31 -кратните шампиони. А другият е напълно неприложим. Как през зимата някакво си изчадие на име ФК ЦСКА може да влезе директно във „В" група с актива на „армейците" и без да наследява дълговете. Ако има човек, който да вярва на подобно нещо, то той наистина трябва да отиде да се прегледа при психиатър.

 

В момента пред ЦСКА има един единствен път. Той е свързан с фалит на настоящото дружество, което има огромни задължения и започване на чисто от „А" окръжна. Това бе вариантът на Божков, но той бе отхвърлен от половината фенове, които сега трябва да си посипят главите с пепел. В момента се чака решението на съда по обявяване в несъстоятелност. И ако всичко мине според очакванията, в ЦСКА ще влезе синдик. Но имайки предвид факта, че клубът няма никакви активи, то пътят е само един - фалит и то до няколко месеца. Гриша Ганчев и свитата му са наясно с положението и заради това се опитват всячески да прехвърлят топката в друго поле. Най-често към Борислав Михайлов и БФС. А наистина е смешно да си мислиш, че той сам може да реши бъдещето на ЦСКА.

 

Да речем, че Боби пусне ФК ЦСКА във „В" група. Тогава той ли ще плати тези над 30 млн. дългове? А какво ще прави бившият вратар, ако УЕФА и ФИФА изхвърлят всички наши отбори от евротурнирите, както и националният от квалификациите? Нали всички останали клубове ще ревнат срещу този незаконен ход - правиш огромни дългове, регистрираш ново дружество на мястото на старото и хоп - започваш на чисто. Никой не си задава истинските въпроси. В момента може би нищо свързано с ЦСКА, не зависи от БФС. Да, от съюза помогнаха ФИФА да не вземе 15 точки от актива на отбора, но до там. Колкото повече някои хора вярват, че идеите на Гриша Ганчев ще се осъществят, толкова повече време се губи. А заради пиш-манбизнесмена „червените" вече изгубиха една година, защото догодина ще бъдат в „А" окръжна...

 

Вестник "Меридиан мач"

Официално: Ботев (Пд) иска международен съдия за реванша с ЦСКА

Вижте отовреното писмо на "жълто-черните" до БФС

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Рик Джонатан: Хубаво е, че има конкуренция в Лудогорец

„Следвам моя път, това не е късмет, а работа“

Любо Пенев: Вниманието ни е насочено към първенството

„Имаше липса на концентрация“

Дерменджиев: Целта е дубъл

Гледаме към финала, призна треньорът на "орлите" след 4:0

Бойко Борисов и Витоша на полуфинал

"Тигрите" разбиха ФК Кюстендил с 3:0

ПРИЗНАНИЕ: Шефът на УЕФА се срещна с Георги Иванов в Нион

Вижте подробности

Лудогорец разби Хебър и вече мисли за финала (ВИДЕО)

Рик Джонатан вкара 2, а Недялков се завърна при 4:0 в Разград

Тържествата за юбилея започнаха с поднасяне на цветя пред паметната плоча на Етър

Бончо Генчев припомни, че "виолетовата" школа е дала на България много големи футболисти

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки