От Вихрен: ЦСКА е голямо име

"Чест е за нашия отбор, че ще играе на градския стадион", каза д-р Васил Жечев

От Вихрен: ЦСКА е голямо име

В Сандански ще посрещнат с "добре дошли" отбора на ЦСКА в предстоящия мач от югозападната "В" група. Местният Вихрен посреща "червените" на своя стадион, след като комисия одобри съоръжението в Сандански. 

 

Капацитетът на стадиона в момента е 4000 места, като 400 ще бъдат предоставени на гостуващата агитка на ЦСКА.

 

"Опитите на изпратени длъжностни лица да намерят под вола теле и да докажат, че мача от 10-и кръг за първенството на ЮВГ между отборите на Вихрен и ЦСКА да не се играе в Сандански, се оказаха безуспешни", каза проф.Д-р Васил Жечев - председател на УС на ОФК Вихрен.

 

Лично президентът на санданския клуб проф. Жечев, който е бивш председател на СК на БФС, убеди командированите служители, че мачът ще се играе в Сандански защото стадионът отговаря на всички изисквания за нормално провеждане на официални срещи за първенство , също и на тези на БФС и МВР.

 

"Наредбите, изготвени и одобрени от Изпълкома на БФС, са валидни за отборите от всички групи на българското първенство. Нашият стадион е с 4000 места и съгласно Наредбата 10%, т.е.400, ще подсигурим за червените фенове. Направена е предварителна организация и срещи с охранителни фирми и РПУ на МВР и всичко ще бъде на ниво както вътре на стадиона, така и извън него. Нека нашите фенове, както и тези от региона, които очаквам да заемат местата си по трибуните в неделя на градския стадион в Сандански, да бъдат сигурни че всичко ще бъде наред. ЦСКА е най-великият отбор, с най-големи успехи в България. Неговите прояви, включително и в чужбина в евроучастията, са много известни и не всеки отбор може да стигне до полуфинали на континента. Мачът в неделя ще бъде истински празник за нашия регион. С плакат "Добре дошли" и по стар български обичай с хляб и сол ще посрещнем армейците.

 

Независимо от положението, в което се намира ЦСКА по известни причини, той е голямо име и е чест за нашия отбор, че ще играе на градския стадион. Нека да победи спорта. Футбола не е война, а е любов и приятелство и е начин за обединяване на хората. Затова го наричат "Цар футбол", защото е най-високо в йерархията на спортната пирамида. В неделя ще се срещнат два отбора изградени от футболисти-млади таланти на собствените школи. И в двата отбора не са подвизават чужденци, което изключително много ме радва. Тук е мястото да спомена че привличането на чужденци, повечето от които са гастрольори, нанесе сериозна беда на българския футбол. Не може да харчим пари на общината, клуба и родителите на футболистите да 19 годишна възраст и изведнъж стават ненужни.

 

Подканям любителите на футбола да посетят мача Вихрен-ЦСКА и по категоричен начин им заявявам, че няма да ги разочароваме, а ще ги зарадваме с добра игра и се надявам да отчетем района с нещо приятно и интересно и защо не да приключим с положителен баланс за нашия тим", заяви проф.д-р Васил Жечев.

Марек призова феновете си за подкрепа

В предстоящия домакински мач от Втора лига срещу Септември (София)

Иван Иванов: В ЦСКА 1948 има много талантливи млади футболисти

"Зарадвах се, когато се отвори тази възможност..."

Павлин Николов обяви бъдещето на Росен Кирилов

Треньорът на отбора ще продължи да бъде на поста си и следващия сезон

Официално: ЦСКА 1948 представи Иван Иванов

Той ще води дубъла, а Алвеша се връща начело на третия отбор

Ясни са съдиите за кръгa във Втора лига

Вижте кой ще свири Марек – Септември (София)

Митов се завръща в Септември

Опитният специалист сменя Иван Гешев

Монтана има нов треньор

Петър Колев смени Митов на "Огоста"

Дунав повали Септември Сф с 2:1 след греди и червен картон (ВИДЕО)

Русенци се изкачиха до десетото място в класирането на Втора лига

Треньорът на „соколите“ ги похвали след успеха

„Поздравявам момчетата, тъй като изпълниха задачите”, заяви Росен Кирилов

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки