Треньорът на Вихрен: От 5-6 години не сме играли срещу най-авторитетния и успял български отбор

Ще изиграем най-добрия си мач и ще затрудним максимално ЦСКА като домакини, закани се Стойко Найденов

Треньорът на Вихрен: От 5-6 години не сме играли срещу най-авторитетния и успял български отбор

Пускам в игра срещу ЦСКА най-доброто, с което разполагам, заяви старши треньорът на Вихрен (Сандански) Стойко Найденов преди мача срещу "армейците" от югозападната "В" група в неделя.

С изключение на оперирания защитник Илиян Митрев, всички останали футболисти от санданския тим бяха на разположение за седмичните занимания на отбора, които се проведоха на градския стадион .  Радващото за наставника на Вихрен е че се завръщат централният нападател и голмайстор на отбора Венцислав Стоянов и железният защитник Илиян Панчев.

"Тежък мач. Всички знаем, че това ни предстои в неделя срещу ЦСКА. Едноличният лидер в ЮВГ няма нито една загубена точка и дори не е допуснал гол във вратата си. Нашите състезатели са млади и могат само да спечелят, срещайки се на терена с техни колеги, които в досега изиграните срещи показват, че са с две класи над изпречилите им се отбори на терена. В неделя всеки един от нашите момчета могат да се докажат, че не напразно са във възход през настоящото първенство. Последните 5-6 години не сме имали възможност да се срещнем в официален мач срещу най-авторитетния и успял отбор, известен в България и чужбина със своите игри и резултати. Ще подходим с нужното уважение към армейския тим. В никакъв случай няма да има предварително предаване.  Нагласата на всички нас е да отбележим гол, а защо не и голове, и се доберем до успех, нанасяйки първата загуба на ЦСКА в неделя на градския стадион в Сандански. Ще изиграем най-добрия си мач и ще затрудним максимално ЦСКА като домакини, защото ще излезем на терена с най-добрите футболисти, с които разполагаме", сподели Стойко Найденов.

Този мач ще бъде ръководен от главния арбитър Петър Доровски с асистенти Георги Минев и Петър Митрев.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки