Пламен Николов: В отбора няма напрежение, до Нова година Ботев ще има нов треньор (аудио)

Изпълнителният директор на Ботев (Враца) Пламен Николов заяви в интервю за Novsport.com, че в отбора няма напрежение, футболистите не са с понижено самочувствие, след отпадането за Купата на България

Пламен Николов: В отбора няма напрежение, до Нова година Ботев ще има нов треньор (аудио)

Изпълнителният директор на Ботев (Враца) Пламен Николов заяви в интервю за Novsport.com, че в отбора няма напрежение, футболистите не са с понижено самочувствие, след отпадането за Купата на България.


Николов очаква оспорван двубой срещу Видима Раковски, като тимът му отива с ясната идея да гони победата.
 
 „В Севлиево отиваме с ясната цел, че трябва да победим. Надявам се, че и противникът има същата цел и след края на двубоя ще видим кой е бил по-добрият. Срещата е еднакво важна и за двата тима. При мач срещу пряк конкурент, какъвто е Видима, не говорим за проблеми и напрежение. Разликата между деветия и 15 в класирането е само 6 точки.  Доста отбори сме в тази група, така че колкото по-бързо успеем да  мръднем нагоре, толкова по-добре за нас. Но не може да се говори за отпадане на духа на играчите, а напротив. В последните срещи показваме по-добра игра и да се надяваме, че ще постигнем успех срещу Видима”, започна изпълнителният директор.
 
„Срещу Ботев (Пловдив) имаше 6-7 основни човека, които не играха, а сега ще можем да разчитаме на тях. Ще са възстановени от травми, които ги тормозеха. Дадохме шанс на състезатели, които по-рядко са имали възможност за изява”, коментира отпадането от турнира за купата Николов.
 
„Засега няма яснота кой ще е новият старши треньор на тима. Има достатъчно време, утре е последният мач.  След него до Нова година, когато започне подготовката, ще има нов наставник. Още след срещата в Севлиево ще започнем да мислим за селекция. Единствената цел засега е двубоя срещу Видима, върху него сме се концентрирали и за него се готвим”, завърши Пинко.
Славия прати талантлив защитник при Лаптопа

Кирил Огнянов, който е набор '92, ще играе за Видима-Раковски

ЦСКА договори халф от Видима-Раковски

Нападателят на Светкави­ца Цветан Илиев също е искан от "армейците"

Нови сигнали от УЕФА за "черно тото" в "А" група

„Замесени са отбори от цялата таблица”, призна изп. дир. на БФС Борислав Попов

Дадоха лиценз на всички отбори от "А" група, но ги поставиха под мониторинг до 30 юли /обновена/

Елитът остава с 16 отбора, засега...

Левски завърши с поражение сезона при юношите до 19 години

Юношите на Левски завършиха със загуба шампионата в Елитната група до 19 години. "Сините", които си бяха осигурили титлата още преди един кръг бяха победени от втория Славия с 1:5 в среща от 31-вия кръг на надпреварата

Поне 10 основни играчи напускат Видима-Раковски след изпадането

Видима-Раковски няма да може да разчита на почти всичките си титуляри за следващия сезон

Бойко Борисов: Скоро може да има арести за черно тото

Премиерът представи юноша на Левски като "Диего"

Сериозни промени във Видима

"Предстоят премени във Видима-Раковски не само в състава, но и в организацията на работа като цяло", заяви вицепрезидентът на клуба от Севлиево Веселин Данев.

Очаквано: Мораеш бе избран за Футболист на футболистите в България (ВИДЕО+СНИМКИ)

Най-добър треньор е Херо, най-добър млад играч Георги Миланов

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки