И Галин Димов-Близнака си тръгна от Поморие

Нефтохимик със сериозни шансове да привлече бургазлията

И Галин Димов-Близнака си тръгна от Поморие
Един от основните футболисти на втородивизионния Чермоморец-Поморие Галин Димов е разтрогнал с клуба през изминалите дни, предаде кореспондентът на Novsport.com. Представилият се блестящо през полусезона с екипа на поморийските акули халф си тръгва по взаимно съгласие, след като кризата и безпаричието налегна и този симпатичен отбор.

Димов изигра на висота всички мачове за клуба си през есенния дял на първенството, като реализира и половин дузина попадения, кое от кое по-важно. С неговата огромна помощ възпитаниците на селекционера Неделчо Матушев завършиха на второ място в класирането на Източната „Б” група.
 
Къде ще продължи своята състезателна кариера младокът, още не се знае, като един от основните варианти е бившият бургаски колос Нефтохимик.

Навръх Никулден зевзеците в Бургас коментират, че синът на легендата на бургаския футбол Диян Петков трябва да играе именно за зелените, отборът откъдето тръгна не само Петков, но и самият Галин Димов. Какво ще се случи, ще стане ясно само след няколко дни.
 

Освен Близнака с поморийци разтрогнаха договори още Костадин Велков и Миро Коев. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки