Сензациите в пресата: Лудогорец взима Иван Иванов

Левски подбира деветка от Холандия; Чунчуков остава в дубъла, засега

Сензациите в пресата: Лудогорец взима Иван Иванов
Сензациите в българската спортна преса на 14 ноември 2015 г.:
 
„7 дни спорт”: Лудогорец взима Иван Иванов
 
Централният защитник на "Базел" и националния отбор Иван Иванов е близо до изненадващ трансфер в "Лудогорец". 27-годишният футболист, който в последните 2 години лекуваше няколко тежки травми в коляното, е съгласен да се завърне в България, научи "7 дни спорт".Иванов най-вероятно ще напусне "Базел" скоро, тъй като не получава никакви шансове за изява. Договорът му изтича в края на сезона, но швейцарците ще го пуснат без претенции през зимата. Националът иска да си намери тим в чужбина, но вече е дал съгласие за завръщане в България и трансфер в "Лудогорец".

 
„Труд”: Левски подбира деветка от Холандия
 
Двама нападатели от Холандия има в трансферния списък на „Левски". Предстои дуото да бъде наблюдавано на живо, както и таран от Португалия. Деветката е приоритет в селекцията. „Сините" най-вероятно ще прескочат тавана за заплати от 6000 евро. В предстоящи скоро две визити в чужбина съгледвачи ще подбират и крило.
 
От „Герена" отказаха да преговарят с Венцислав Христов от „Риека", който скъса с албанския „Скендербег", където игра под наем. Причината - нападателят подведе „сините" през юли, като не спази договорката да дойде в „Левски".
 
Тръст „Синя България" ще стане собственик на
капитал, равен на 4 366 997,4 лева по време на общото събрание на 23 ноември. Тогава организацията ще получи 10% от новия уставен капитал на АД-то. Засега тръстът има временни удостоверения за 10%, тъй като акциите още малко ще се водят на Тодор Батков. „Виваком" ще придобие почти 33,3%, а сегашните трима основни акционери Иво Тонев, Александър Ангелов и Николай Иванов би трябвало да имат по близо 19%.

 
„Тема Спорт”: Чунчуков остава в дубъла, засега
 
Нападателят на Лудогорец Цветелин Чунчуков ще запази статута си на твърда резерва и при новия треньор Георги Дерменджиев. 20-годишният футболист няма да получи шанс да се завърне при мъже-те, поне засега. Той ще продължи да рита за дубъла в Б група, макар през лятото да бе привлечен с идеята да е българинът, който орлите да използват, за да. изпълнят наредбата един играч до 21 години да стартира във всяка среща от елита.
 
Припомняме, че спортно-техническото ръководство извади тарана от състава след двубоя с Левски на "Лудогорец Арена". Бившият младежки национал се представи изключително слабо със сините, а преди това и в срещите с Милсами. Изпращането в дублиращата формация трябваше да мотивира ЧунчукоВ да си върне формата, но вече три месеца той не успява да го стори. Заради това Едуард Ераносян въобще не разчиташе на него.
 

Според запознати изваждането от състава е повлияло негативно на Чунчуков и таранът е изпаднал в психологическа дупка. От идването си през лятото нападателят е записал общо 6 мача за първия и втория отбор за първенство, в които все още не е успял да се разпише. За сравнение в предишната кампания с екипа на Ботев Пд талантът вкара 5 пъти в 30 мача. 

ОБЗОР: Георги Костадинов със силен мач за АПОЕЛ срещу Арис (ВИДЕО)

Претендентите за титлата в Кипър с домакински победи

Ковачев бе титуляр за Ахмат при сензационен успех над ЦСКА (Москва)(ВИДЕО)

Отборът на българина изненада противника си

Георги Миланов с гол за Динамо (Букурещ), отборът му обаче се издъни в края (ВИДЕО)

Тимът на българина е в зоната на изпадащите

Гьозтепе на Мъри гази с класика, на крачка е от Суперлигата (ВИДЕО)

Няма какво да спре тима на българина

Стоилов: И двата гола бяха плод на късмет (ВИДЕО)

Треньорът на Гьозтепе недоволен от тима си

Бивш национал с асистенция в Белгия

Витонов спомогна за успех на Беверен

Равенство за Гьозтепе в Турция (ВИДЕО)

Тимът на Стоилов на две победи от елита

Ковачев вкара за Ахмат при разгромна загуба от Балтика

Бившият играч на Черно море Алекс Фернандес заби хеттрик за победителите

Ради Цонев с гол за Тобол при класическа победа

Българинът вкара своето първо попадение за тима от Казахстан

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки