Сектор "А" на "Георги Аспарухов" готов през пролетта

„Сега се извършват довършителни неща, остава да бъде поставена козирка”, обясни Иво Тонев

Сектор "А" на "Георги Аспарухов" готов през пролетта

Сектор "А" на стадион "Георги Аспарухов" ще бъде напълно готов за експлоатация през пролетта, съобщи отговорникът по проекта и председател на Управителния съвет Иво Тонев.

Той обясни, че технологията за поставяне на козирката не позволява ремонтните дейности да бъдат извършвани при температури под 8 градуса по Целзий.

"В момента се извършват довършителни неща по сектора, остава да бъде поставена козирка. Проектът е свързан с една мембрана, чиято технология при поставяне изисква температурите да не падат под 8 градуса през цялото денонощие. Тоест, това ще се случи пролетта и при всяко положение ще бъде съобразено с времето. След това температурите могат да бъдат и минус 20 и плюс 40, няма значение", каза председателят на Управителния съвет на Левски по време на Общото събрание на акционерите.

"Вече има интерес и запитвания за скай-боксовете. Ще обявим и цените на картите и ВИП картите за сектор "А". Те ще бъдат пуснати в продажба през декември и ще можете да посещавате сектора от момента, в който той бъде готов. Подготвяме и изключително разнообразни карти за целия стадион, така че те да бъдат достъпни за всички привърженици на Левски и съобразени с техните възможности", добави той.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки