Халф на Левски получи почетна награда от Софийския университет

Георги Костадинов учи в Юридическия факултет на Университета и скоро му предстои дипломиране

Халф на Левски получи почетна награда от Софийския университет

Полузащитникът на Левски Георги Костадинов получи почетната награда за спортист на годината на Софийския университет "Свети Климент Охридски", която се дава на професионални спортисти-студенти за особен принос в издигане на имиджа на учебното заведение.

Георги Костадинов учи в Юридическия факултет на Университета и скоро му предстои дипломиране. За втори път Алма Матер връчва такава награда след 2012-а година, когато беше отличен Тервел Пулев - един от най-успешните български боксьори в момента.

СУ "Свети Климент Охридски" в края на всяка календарна година обявява почетна 10-ка от спортисти-аматьори, които са записани в редовното обучение. Костадинов няма как да бъде включен във въпросната класация заради професионалния си статут.

"Благодаря на академичното ръководство на Университета и на хората от Катедра "Спорт" за оказаната чест и за тази награда. За мен тя означава много и ме задължава да давам всичко от себе си и да издигам реномето на най-старото висше учебно заведение в България. За мен е истинска гордост да бъда част от Юридическия факултет на Университета", каза Костадинов при награждаването си.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки