Сензациите в пресата: Норвежки национал отрязал Левски заради Бундеслигата

"Сините" стартират преговори с братя Цоневи

Сензациите в пресата: Норвежки национал отрязал Левски заради Бундеслигата

Сензациите в пресата днес, петък, 27 ноември 2015 година:

Меридиан мач: Норвежки национал казал "не" заради Бундеслигата

Норвежкият нацио­нал Ола Камара е мистериозният напа­дател, който отказа на Левски преди дни, научи „Меридиан Мач". Както е известно, директорът на „сините" Георги Ива­нов обяви, че спорт­но-техническото ръ­ководство на клуба е харесало нов напада­тел, но той е отказал офертата.

„Вчера имахме слу­чай с един централен нападател с много добри качества и кла­са за Левски, но той изобщо не иска да чуе за България. И лято­то така удряхме на камък с доста футбо­листи", обясни Гонзо в сряда.

Отрицателният от­говор на Ола Камара изглежда някак логи­чен. Той е собстве­ност на австрийския гранд Аустрия (Вие­на), а към днешна да­та играе като преотс­тъпен за норвежкия Молде с договор до края на годината. При „викингите" той пра­ви голям фурор, като за 26 мача вкара 14 гола в местното пър­венство. Отделно от това Камара е част от страхотното предста­вяне на Молде в Лига Европа. В момента норвежкия тим е убе­дително първи в гру­пата, а желаният от Левски нападател има гол във вратата на Селтик.

Ола, който има и 7 мача за националния тим на Норвегия, не е отказал предложение­то на Левски заради пари. Той обяснил, че не иска да играе в България, а в герман­ската Бундеслига, и не би дошъл на „Герена", дори ако „сините” го засипят с пари.

Иначе Гонзо и Стойчо Стоев про­дължават да издирват нов централен напа­дател. Както единст­вени съобщихме, Левски ще вземе три нови попълнения през зимната пауза, като всички те ще бъдат атакуващи футболис­ти.

Меридиан мач: Левски стартира преговори с братя Цонев

Левски стартира преговори и с бра­тята Цоневи за но­ви договори, научи „Меридиан Мач". Контрактите на Ра­дослав и Борислав със „сините" изти­чат в края на сезо­на, а желанието на Стойчо Стоев е двамата да останат на „Герена".

Както е известно, към днешна дата директорът на Лев­ски Георги Иванов води преговори с още трима от ос­новните футболис­ти, след като вече преподписа с Боян Иоргачевич. Това са Роман Прохазка, Аймен Белаид и Живко Миланов. Първите двама са склонни да продъл­жат кариерата си на „Герена", докато десният защитник още се чуди какво да направи. Той има оферти от Ру­сия, където му да­ват много повече пари.

Реал Мадрид подаде жалба срещу рефера

Съдията не обърна внимание на обидите към Винисиус на мача с Осасуна

Контузиите започват да връхлитат Левски

Вижте подробности

Играчи от САЩ на проби в клуб от Втора лига

Вижте подробности

Славия загуби основен защитник преди Левски

Вижте подробности

Вратар на Локо Сф в Германия

Вижте подробности

От „Герена“ ще следят изкъсо набелязан до края на сезона

Вижте подробности

Чочев преди Танзания и Азербайджан: Няма слаби съперници

Халфът на Лудогорец остана трети в анкетата "Футболист на годината"

Десподов: Тази награда е огромна чест (ВИДЕО)

"Печеля за трета година, което значи, че има градация в представянето ми", заяви той

Илиан Илиев беше избран за Треньор на годината (ВИДЕО)

Националният селекционер и наставник на Черно море победи Георги Дерменджиев и Ивайло Петев

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки