Николай Петров пред Novsport: В Спартак е супер, искаха ме от Борусия (Д), но трансферът за малко не стана

На треньора на Славия вече дори не му знам името, каза играчът.

Николай Петров пред Novsport: В Спартак е супер, искаха ме от Борусия (Д), но трансферът за малко не стана

Вече официално съм в Спартак (Варна) и се чувствам отлично. Това заяви за Novsport.com Николай Петров, който бе преотстъпен на варненския тим от своя клуб Славия до края на полусезона.

„ Атмосферата в отбора е супер, защото играчите, които са събрани в момента, имат много мачове за „А” група. Все още не съм имал възможност да обиколя Варна и да разгледам, тъй като в момента сме на лагер в Златни пясъци”, коментира футболистът.

„Договорът ми със Славия е до декември, но мисля, че няма да се върна там. Предполагам, че ще продължа кариерата си в чужбина. Вече имах предложение от немския Дортмунд, но не се стигна до трансфер, тъй като беше към края на трансферния прозорец”, разясни Петров.

„Относно разногласията ми със Славия – не съм имал такива. Имах разногласия с треньора, или по-точно той имаше с мен. Няма какво да се оправяме с него, вече дори не знам, как се казва той”, подчерта играчът.

Той допълни, че не се притеснява относно днешния двубой с Монтана в турнира „Албена Къп 2009” и е уверен в победата.

„Спартак (Варна) не може да изпадне от „А” група, тъй като са събрани някои доста известни футболисти. Не се притеснявам от днешния двубой с Монтана и съм убеден, че ще бием. Ние тях ако не успеем да победим – за какво да играем”, отсече Николай Петров.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки