Юношите на Левски разбиха тима на Бойко Борисов

Юношите (старша възраст) на Левски победиха с 4:0 (2:0) третодивизионния Витоша (Бистрица) в контролна среща, която се игра на изкуственото игрище на стадион "Георги Аспарухов"

Юношите на Левски разбиха тима на Бойко Борисов
Юношите (старша възраст) на Левски победиха с 4:0 (2:0) третодивизионния Витоша (Бистрица) в контролна среща, която се игра на изкуственото игрище на стадион "Георги Аспарухов". Сините поведоха с 2:0 още до 10-ата минута и убиха рано интригата. Най-напред Георги Павлов откри резултата в 3-ата минута, а Тодор Чаворски удвои в 9-ата. След почивката Цветелин Чунчуков и Даниел Шмедин направиха резултата 4:0. 
 
За юношите на Левски играха двама от първия отбор. През първото полувреме на вратата застана Кирил Акалски, а след почивката като централен защитник застана Стефан Станчев. 19-годишните на Левски победиха миналата седмица с 3:1 Костинброд, а в сряда приемат лидера в Северозападната В група Локомотив (Мездра). 
 
Веднага след това ще заминат на кратък лагер в Гърция и на 20-и февруари (понеделник) ще играят приятелска среща с връстниците си от ПАОК (Солун). 
 
Освен най-големите, още две групи от школата на Левски ще пътуват за Гърция, но по-късно през февруари. Родените през 1997 и 1998 година ще останат край Бяло море от 28-и февруари до 2-и март, където ще играят три контролни срещи. Треньор на родените през 1998 година е Александър Георгиев, а на по-големите - Антон Кирилов.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки