Митко Събев е преговарял с трима софийски бизнесмени

Няма яснота дали Събев иска да продаде клуба или просто да търси партньори

Митко Събев е преговарял с трима софийски бизнесмени

Собственикът на Черноморец (Бургас) Митко Събев е преговарял с трима бизнесмени от София за помощ за намиращия се в трета дивизия бургаски клуб. Засега няма повече информация с какво се занимават въпросните хора и дали имат опит във футбола. 

 

Новината беше потвърдена и от изпълнителния директор на акулите Пламен Киряков, който обаче не влезе в повече подробности. Няма и яснота дали Събев иска да продаде клуба или просто да търси партньори, които срещу помощ за клуба ще получат обект за бизнес по Черноморието. 

 

"Да, Митко Събев ми каза, че разговаря с такива хора, но повече неща не знам. Това си е негов контакт и ако има някакво движение, ще ме информира, коментира Пламен Киряков. 

 

Конфликтът между Събев и Община Бургас стана причина клубът да се срине от А група до Югоизточна В само за два сезона, а в момента финансирането е силно ограничено. След миналогодишното изпадане от Б група, Черноморец през този сезон разчита изключително на момчетата от школата в първенството на Югоизточната В група. 

 

Средната възраст на отбора е под 19 години, а има момчета и на 16, които влизат в игра. "Акулите" започнаха вече подготовка за новия сезон, като за момента тренират във фитнес-залата на Лазур и играят на малки вратички в залата на стадиона или на изкуственото игрище. Засега са уредени четири контролни срещи, но вероятно към списъка ще бъдат добавени още две.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки