ЦСКА зацикли със селекцията

Червените продължават тренировки само с едно ново попълнение

ЦСКА зацикли със селекцията
ЦСКА може да остане само с едно зимно попълнение. Досега В тима бе привлечен единствено 23-годишният централен защитник Николай Дичев от втородивизионния Банско. В последните дни обаче селекцията на армейците зацикли и те не успяват да убедят втори играч да се присъедини към отбора. Треньорът Христо Янев иска да вземе поне още един футболист от А група, но такъв така и не дава съгласие. Както "Тема Спорт" съобщи, червените бяха отправили предложение към Иван Вълчанов, който разтрогна със Славия. 24-годиш-ното крило обаче отказа и сега почти сигурно ще премине в Черно море.
 
Другите желани от ЦСКА футболисти си имат договори със своите клубове в А група и на този етап изглежда, че няма да напуснат, за да се присъединят към армейците.
 
Така не е изключено отборът да сложи край на селекцията само с привличането на Дичев. Той обаче не е убедителен до този момент, като не остави добри впечатления в контролата с Александрия (4:2), в която направи дебют.
 
"Реално опция пред нас беше единствено Вълчанов, но е нормално момчето да предпочете да продължи кариерата си в А група. За купата пък няма смисъл да правим гръмка селекция и да се натискаме. Дори и да спечелим, заради многото наказания на клуба едва ли ще ни допуснат до участие в евротурнирите", коментира пред "Тема Спорт" ръководен фактор на "Армията".
 
Очакваше се в Борисовата градина да дойдат футболисти от Литекс, но Пламен Марков вече поясни, че това може да се осъществи доста трудно и поне засега отпада като вариант. Потенциални попълнения от Ловеч първо трябва да разтрогнат контракта си с оранжевите и след това да дойдат в ЦСКА. В Литекс все още се надяват да продължат участие в А група.
 

На "Армията" нямат твърда яснота и под каква форма ще останат в българския футбол от новия сезон. Една от опциите е купуване на лиценза на друг клуб или опити за оздравяване, около което обаче има десетки въпросителни и подводни камъни... 

Заги: Сега ще разчитаме на Левски

Треньорът на Славия коментира загубата от Крумовград

Станислав Генчев: Няма как да не съм доволен

„Показахме, че искаме в челната шестица“

Серкан Юсеин: Заслужено победихме Славия

„Още не е ясно, чакаме следващия мач на ЦСКА 1948“

Христо Янев: Надеждата остава, ще се борим

Треньорът на Ботев (Враца) призова за феърплей

Светльо Петров: Играхме силно, дори с човек по-малко

Треньорът на Етър коментира загубата във Враца

Левски ще реши бързо мача с Берое

Вижте подробности

Босът на Локо Сф: Какви италианци, какви нови собственици?

„Смешна работа! Стига фантасмагории“, отсече Иван Василев

ЦСКА показа уникални записки от равенството с Интер през 1967 година

Вижте ги

Себастиан Вия проговори за трансфер, иска най-доброто за Берое

Вижте интервю с новата звезда на старозагорци

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки