Сензациите в пресата: „Червените“ контроли капят като круши

Владо Николов фаворит за селекционер, Краковия купил Карачанаков заради ЦСКА

Сензациите в пресата: „Червените“ контроли капят като круши

Сензациите в пресата днес, неделя, 31 януари 2016 година:

„Меридиан мач”: „Червените“ мачове капят ката круши
Лагерът на ЦСКА в гръцкия Александруполис може да се окаже пълно фиаско, притесняват се от клуба. Причината е, че „червените“ са планирали три контроли на гръцка земя в следващата седмица, но не само, че нито един от мачовете не е потвърден, но и първите проверки вече пропаднаха. Отборът на Христо Янев трябваше да играе утре с елитния Шкода Ксанти, където е националът Николай Димитров-Хичо. Спарингът обаче ще пропадне, тъй като тимът от Ксанти днес е домакин на Ираклис в 20-ия кръг на гръцката Суперлига. Под въпрос е и проверката с друг елитен отбор - Пантракикос, който вчера загуби домакинството си на Панионис с 0:1. Проблемът е, че „армейците“ държаха да играят с титулярите на тима от Комотини, но той по-скоро е склонен да пусне само резервите си срещу отбора на Янев. При това положение ЦСКА трябва да реагира бързо и да уреди нови проверки с долноразредни тимове. Уговорена е проверка с третодивизионния Византио, който подновява участието си в първенството чак следващия уикенд. Не е изключено „армейците“ да се разберат за контрола и с местния Етникос от Александруполис, който преди години игра проверка и с Левски. Припомняме ви, че ЦСКА трябваше да изкара лагер в Турция, където дори имаше уредени контроли с Пирин и Анталияспор, но в последния момент предпочете Гърция.

„24 часа“: Владимир Николов фаворит за национален треньор

Бившият капитан на мъжкия национален отбор по волейбол  Владимир Николов е близо до участие на европейско първенство, но този път в качеството на старши треньор. Николов, който беше с основен принос за четвъртото място на шампионата в София, е сред фаворитите за младежкия ни представителен тим. Очаква се до края на февруари да бъде обявен новият наставник на младежите, а шампионатът е от 5 до 10 септември в Пловдив. В момента Николов е играещ треньор на френския Лион. През миналия сезон именитият диагонал води юношеския тим на французите, за който играят синовете му Симеон и Алекс.

„Меридиан мач”: Краковия купил Карачанаков заради ЦСКА

В Полша са убедени, че Краковия е осъществил трансфера на Антон Карачанаков заради доорите му игри преди време в ЦСКА. Това се твърди в анализи в пресата, според които националът е бил следен и набелязан задължително за трансфер още по времето, когато носеше червената фланелка. Карата бе няколко пъти пред продажба в Полша, но досега сделката винаги се проваляше в последния момент. Преди да заиграе в Славия Карачанаков бе футболист за половин сезон в руския Балтика Калининград, но не успя да се адаптира в Русия и бързо се прибра у нас. Самият халф изрази благодарността си към Славия, откъдето му подадоха ръка в тежък момент и възродиха кариерата му. Именно силните му игри през есента отново го направиха желан футболист зад граница и спомогнаха за продажбата му в Краковия, където подписа договор за 3,5 години.

Лудогорец пуска утре билетите за полуфинала с Хебър

Вижте какво съобщиха от Разград

Черно море без двама титуляри срещу Пирин

Даниел Димов и Влатко Дробаров пропускат гостуването

Черно море държи солиден коз за успех срещу Пирин

"Моряците" не са губили от "орлетата" от шест години

Борусия (Мьонхенгладбах) хареса Дуа от Лудогорец

Нападателят е оценен на 5 милиона евро

Славия ще спре Крумовград за Топ 6

Вижте подробности

Ясен е окончателният капацитет на "Българска Армия"

Стадионът ще събира междъ 16 и 18 хиляди души

Александър Любенов: Грешките изграждат

Стражът на Локо София говори по няколко теми както на терена, така и извън него

Крумовград си хареса звезда на Ботев Враца

Браян Переа има 6 гола в 25 мача този сезон

Архитект Хаджиев: Този стадион ще е впечатляващо съоръжение

"Горди сме, че по-малко от година след представянето на проекта, вече текат дейности", заяви той

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки