Петричев: Нашата мисъл е, че сме с равен брой точки с Левски

„Ангуло на този етап остава, за Анисе получихме оферти, които не ни удовлетворяват”, каза той

Петричев: Нашата мисъл е, че сме с равен брой точки с Левски

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев каза, че битката на „орлите” за титлата в А група няма да бъде никак лесна, като подчерта, че Левски подготвя боеспособен отбор, който не трябва да се подценява.

 

„Прекалено се преекспонира тази тема с петте точки. Нашата мисъл е, че сме с равен брой точки с Левски. Наясно сме, че ни предстои важни битки. Левски стяга доста боеспособен отбор и няма да ни е никак лесно в борбата за титлата. Титлата се печели и срещу малките отбори, а не само в преките двубои. Чувам тука, че едва ли сме сигурен шампион, но това далеч не е така”, каза Петричев в ефира на „Дарик” радио.

 

Той лансира и доста любопитна идея:

 

„В мачовете от евротурнирите има практика – официален обяд или вечеря на представители на клубовете. Смятам, че това е добре да се въведе и в България”.

 

Петричев добави, че на този етап Брайян Ангуло остава футболист на Лудогорец, като посочи, че е имало шансове да бъде преотстъпен.

 

„Към Анисе имаше сериозен интерес още от самото начало на подготовката, но той е важен играч и това, което получихме като оферти не ни удовлетворява”.

 

„Ако взимаме централен защитник, искаме да е класа, с която да ни помогне да стигнем до групите в европейските клубни турнири”.

 

А относно информацията, че Лудогорец има желанието да привлече украинеца Андрий Пилявский от Заря (Луганск), с който разградчани играха контрола  и спечелиха с 2:1, директорът обяви:

 

„Интересна информация, на която се смяхме доста. Кишада му счупи кръста на този защитник, а после научаваме, че е наша трансферна цел”. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки