Бърз, точен, персонализиран и мобилен livescore? Да, FlashScore.bg!

От над година насам сайтът поддържа и версия на български език

Бърз, точен, персонализиран и мобилен livescore? Да, FlashScore.bg!
FlashScore е добре познато име на феновете на спорта по света от години. Със своите най-бързи и точни резултати и огромно покритие на събития (над 5000 състезания от 30+ спорта към момента) FlashScore.com се утвърди като водеща и предпочитана услуга в тази сфера. От над година насам сайтът поддържа и версия на български език (http://www.flashscore.bg), която продължава да се развива и да трупа положителни отзиви.
 
Наред с това в края на 2015г. отброихме 10-милионното сваляне на приложенията ни в световен мащаб (безплатната българска версия е достъпна от https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.livesport.FlashScore_bg&hl=bg

https://itunes.apple.com/bg/app/flashscore-bg/id936930270
) - постижение, което говори само за себе си, като се има предвид и краткото време (под година), за което тази цифра беше достигната. И тя расте с хиляди след всеки изминал ден!
 

 
 
Защо приложението ни е толкова предпочитано?
 
На първо място заради широкия обхват на покритие на събития от почти всякакви видове спортове, дори такива, които не са особено популярни в България. FlashScore предлага безспорно най-пълната и комплексна услуга за резултати на живо на пазара.
 
 
Бързината на обновяване
 
За да разберем дали приложението наистина предлага това, за което претендира в описанието (бързи спортни резултати), направихме малък тест, за да видим колко точно отнема обновяването на промените в резултатите в сравнение с други подобни популярни приложения (Livescore, SofaScore and The Football App / All Goals). Тестът беше направен с избрани мачове от водещите европейски футболни първенства (Висшата лига, Примера дивисион, Бундеслигата, Серия А). Резултатите надминаха очаквания ни. В почти всички изтествани двубои приложението на FlashScore беше по-бързо с обновяването в сравнение с другите споменати. Можете да се уверите в това и сами, но ако се питате за причина защо да свалите точно това приложение - ето една добра такава.
 
  
 
 
Качествена поддръжка и чести обновления
 
Никой не е перфектен и ние не бихме твърдели подобно нещо и за нас и нашата услуга. За сметка на това обаче се стараем да записваме всяко едно градивно мнение и/или критика и според потребителските отзиви да подреждаме по приоритет задачите ни за подобряване на приложението. На базата на това почти всеки месец стартираме нова негова версия с важни обновления. Едно от последните например е синхронизацията на настройките в сайта и приложението (от миналата седмица - и за iOS). Ако например сте задали любима лига, отбори, мачове, които искате да следите през сайта и след това се окажете в движение по време на самите двубои, това няма да доведе до никакви затруднения. Просто ще се логнете в акаунта ви, но през мобилното приложение, и цялата избрана от вас персонализация ще бъде налична без да има нужда да нагласяте всичко отново!
 
 
Можете да свалите приложението от следните линкове:
 

    

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки