Стоев: Когато имаш нужните нападатели, е много по-лесно (ВИДЕО)

Христов ни изненада приятно как се е готвил преди да дойде, със сигурност Станислав Иванов ще остане да тренира с първия тим през пролетта

Стоев: Когато имаш нужните нападатели, е много по-лесно (ВИДЕО)

Наставникът на Левски Стойчо Стоев заяви, че е много доволен от второто полувреме при победата с 1:0 над Збройовка Бърно в Анталия. 

 
"През второто полувреме определено имаше разлика от първото полувреме. През първото бяхме мудни и разигравахме бавно, а също така и вятърът ни затрудняваше. Второто вече имаше бързина в нашите действия, като топката вървеше и търсехме дълбочината и това ми хареса. Имахме положения, но пропуските, които направихме, ги отдавам на младостта на Георги Янев. Викнах му да играе сам, но той реши да подава. Нар също пропусна, но вече се отпуска и започва да играе все по-добре. Малко е притеснителен по харатер, но тимът вече вижда, че има футболни качества и играе с него, като го прие много добре", коментира треньорът на Левски.
 
"Положителното е, че създаваме положения. Сега вече след влизането на Христов, Менголо и Бурабия ще доведе до по-голяма ефективност. Когато имаш нужните нападатели, е много по-лесно. Бях си решил Венци Христов и Джъстин Менголо да вземат участие малко и затова се замениха един другиго през втората част. Христов ни изненада приятно как се е готвил преди да дойде. Явно е подходил много сериозно със себе си, тъй като ние сме напред в подготовката, но той не е в начална фаза и затова още вчера започна тренировки на 100%. С новите играчи отборът се чувства по-уверен в офанзивен план и това е изключително важно. Да не забравяме, че включването на един млад футболист като Станислав Иванов е също е един положителен фактор. Вижда се, че той има качества и е много талантливо дете, което се надявам с времето да се развие добре. Със сигурност Станислав ще остане да тренира с първия тим през пролетта", добави Стоев.

Левски U14 разби конкуренцията и стана шампион 3 кръга преди края

Отборът на Георги Коруджиев свърши отлична работа

Официално: Кабаков ще свири Вечното дерби

Вижте всички съдийски назначения за първия плейофен кръг

От ЦСКА: При нови ексцесии дербито ще е без фенове

„Червените“ с официална позиция

Левски иска петима да преподпишат, връща ас за дербито

Ел Джемили също ще бъде привикан от ръководството

Костов: Не сме толкова спокойни (ВИДЕО)

Треньорът на Левски говори след 1:0 над Берое

МЪКА! Забравен герой спаси Левски (ВИДЕО)

Фадига носи 1:0 над Берое, Сектор "Б" остана празен

Уелтън блести в Япония, даде асистенция за успех на Гамба

Бразилецът изигра силен мач

Сираков: Главницата към НАП е погасена, няма опасност от фалит

„За първи път от поне 10-15 години Левски няма лихвоносни задължения към НАП“

Левски е подновил интереса си към вратаря на Пирин

Украинският страж може да засили конкуренцията на "Герена"

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки