„Червените” играят днес последната си контрола в Гърция

Съперникът на червените ще излезе с младежката си формация

„Червените” играят днес последната си контрола в Гърция

ЦСКА ще изиграе последната си проверка на гръцка земя днес от 15:00 часа. В контролата вероятно ще се включат всички налични футболисти в състава.

Под въпрос е десният бек Васил Попов, който не записа минути и в предишните две проверки на гръцка земя с Ксанти (0:1) и Пантракикос (2:2).

Съперникът на ЦСКА Византион заема 7-о място от 17 отбора в една от четирите лиги на местната трета дивизия Гама Етники. Любопитното е, че е по-стар клуб от армейците - основан е през 1947 г.

Играе домакинските си срещи на стадион “Димотико Гипедо", който е с капацитет от 200 места. Макар и малко, съоръжението е в доста добро състояние, като е строено само преди няколко години.

Византион няма никакви традиции в гръцкото първенство и няма сезони в професионалния футбол. Тимът е загубил последните си две срещи в шампионата - с 0:3 при гостуването на Аполон Каламария и 1:4 при домакинството на Нестос Хризуполис.

Има 8 победи, 3 равенства и 8 загуби при 26:24 голова разлика в първенството. Съперникът на ЦСКА ще играе с младежкия си състав в контролата, тъй като по това време представителният тим има мач от първенството.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки