Крушарски: Влезе ми в кръвта футболът, може да ме откаже чак като ме прибере Св. Петър

"Относно висшата лига има богати, по-богати и най-богати, но защо силните трябва да налагат на по-слабите правилата"

Крушарски: Влезе ми в кръвта футболът, може да ме откаже чак като ме прибере Св. Петър
Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски, който изгледа контролата срещу казахския Атирау (1:4), даде любопитно интервю след последната проверка на „черно-белите” в Анталия. Предлагаме Ви избрани моменти.
 
"Вижда се, че има  разлика от това, което беше в предния полусезон. Има напредък и съм доволен от видяното. Мисля си, че ще се покаже и на старта на първенството", започна Крушарски.
 
"Със Зоран (Балдовалиев) имах разговор преди отбора да тръгне за Анталия. Тогава се разбрахме, че като се върне, ще поговорим за бъдещето. Въпросът беше дали ще има договор. Аз му отговорих, че докато играе футбол, ще има договор, а дори имам предложение да работи в школата на клуба, когато прекрати кариерата си. Направих си равносметка в дългото пътуване от Аржентина дотук. Казах си, че всеки трябва да се съобразява с правилата на играта. Мисля си, че той ще съжалява повече от мен, тъй като тук се вижда спокойствието и отношението на ръководството към спорта и футбола. Дали си е тръгнал заради финансови претенции? Това вие може да го разберете по-добре от мен, но едва ли разликата ще бъде по-голяма от 500 лева", категоричен е Крушарски.
 
"Целта ни е златната среда през това първенство. За нас целта е следващият сезон. В близките две години е малко пресилено да се каже, че може да се борим за титлата, но вървим нататък. Нашата цел е пирамидата да започне да работи отдолу нагоре, и отгоре надолу."
 
"Дали е гаранция от два или пет милиона, е без значение, докато ние не си сложим ред в нашата къща. Дори да си направим десет висши лиги, и гаранция от 100 милиона да направим, файда няма да има".
 
„Правилно ли извадиха Литекс? Привърженик съм на твърдата играта. Каквото е за едни, да бъде и за други. Да няма разлика и деление на силни и слаби. Относно висшата лига има богати, по-богати и най-богати, но защо силните трябва да налагат на по-слабите правилата на играта? Правилата на играта трябва да се налагат от държавата и законите.”
 
"Аз съм гърмян заек. Минал съм през какви ли не перипетии. Една моя служителка ми казва: "Ти си цар да направиш нещо и като тръгне нещо, да го за...ш и да започнеш друго”. Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш. Нищо не може да ме откаже. Влезе ми в кръвта футболът, може да ме откаже чак като ме прибере Свети Петър".
 

Трибуна „Бесика” е само една част, целият стадион има нужда от ремонт. Първо трябва да направим терена. Държавата е обещала един милион за ремонта на терена. Щом получим концесията, веднага започваме ремонта, и сме готови в рамките на шест месеца да направим първата част - Трибуна Бесика“, каза още бизнесменът.  

Община Пазарджик отпуска пари за заплати на Хебър

Очаква се 105 хиляди лева да бъдат преведени на клуба

Стоичков: Оптимист съм за България

Камата смята, че скоро отборът ни ще се класира за голям футболен форум

Черно море се намира в добра серия срещу Ботев в Пловдив

В последните си девет мача, "канарчетата" имат само две победи

Гонзо избра кой да го наследи в БФС

Кирил Котев ще заеме поста технически директор

Локо Пловдив връща Медвед на Пирин

В момента той е под наем на "Лаута"

Трима национали вече тренират с Левски

Пламен Андреев, Марин Петков и Хосе Кордоба са на линия за Николай Костов

ЦСКА изгуби Де Нойер до края на сезона

Защитникът продължава да се възстановява от контузията в коляното

Интерес от чужбина към Пламен Андреев

Стражът на Левски може да потегли към Западна Европа след края на сезона

Лудогорец към Неделев: Не се предавай!

Вижте посланието към футболиста

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки