Реал (Мадрид) се измъкна срещу Гранада в края (ВИДЕО)

Лука Модрич вкара в 85-ата минута за успеха с 2:1

Реал (Мадрид) се измъкна срещу Гранада в края (ВИДЕО)

Реал (Мадрид) победи Гранада в двубой от 23-ия кръг на Примера дивисион. „Белия балет” се наложи с 2:1 на стадион „Лос Карменес”.

 

Това бе първи успех за „кралете” като гост в Ла Лига за първи път от 29-и ноември 2015 г.

 

Успехът за тима на треньора на Зинедин Зидан не дойде никак лесно. Хърватският национал Лука Модрич стана герой за столичани с гола си пет минути преди края на редовното време. Карим Бензема откри след половин час игра, а домакините изравниха през втората част с попадение на Ел-Араби.

 

С този успех, Реал събра 50 точки и заема третото място – само на 1 зад втория Атлетико. Гранада е на предпоследното място с 20 точки.

 

Бензема се разписа в 30-ата минута след пас на Карвахал. Той получи топката в наказателното поле, където бе оставен непокрит и от близко разстояние не сгреши.

 

Домакините възстановиха равенството в 60-ата минута, след като Рокина намери Юсеф Ел-Араби. Това бе негов 34-и гол за Гранада в първенството и по този начин се изравни с Енрике Порта.

 

В 85-ата минута Модрич поля с леден душ домакините и техните фенове с мощен удар извън наказателното поле. Хърватинът  прати истински снаряд в горния десен ъгъл. Интересното при него е, че осем от последните му девет гола за Реал са вкарани именно извън пеналта. 

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки