Петричев: Бихме искали титлата да се реши спортно-технически

Въобще не разсъждаваме по темата за точките, няма нищо сигурно, казва директорът на шампионите

Петричев: Бихме искали титлата да се реши спортно-технически

В Лудогорец изобщо не разсъждават по темата за отнетите точки на Левски, заяви изпълнителният директор на шампионите Ангел Петричев. Той не се съгласи с мнението на спортния директор на Левски, че анулирането на резултатите на Литекс и 5-те точки аванс на върха почти сигурно гарантират шампионска титла за Лудогорец.

„Ами аз не споделям мнението на Гонзо, тъй като футболът затова е феномен, защото може да се случи абсолютно всичко. Ние въобще на разсъждаваме по темата за точките, защото нищо сигурно няма. Играем си мач за мач, излизаме пределно мотивирани и накрая ще се броят точките. За момента разсъждаваме все едно сме с равни точки с Левски”, каза Петричев при завръщането на Лудогорец от лагера в Турция.

Петричев се надява титлата да се реши на терена и си пожела красиво дерби с Левски при подновяването на А група.

„Надявам се да бъдат на терена страстите, да се получи едно дерби, а не да бъдат извън терена. Ние бихме искали титлата да се реши спортно-технически. Надяваме се да е така, надяваме се да зарадваме всички любители на футбола с едно красиво дерби на 21 февруари и всички да останат доволни”.

Засега няма раздвижване около трансферите при разградчани.

„Няма новини по посока нито изходящи, нито входящи трансфери. Имаме идея, но едва когато преценим и решим ще реализираме нещо подобно”.

„Първоначалните данни и изводи са, че всичко мина по план в подготовката. Това, което беше планирано, беше изпълнено”, завърши изпълнителният директор.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки