Клоп: Ръководството търси решение на проблема с феновете

„Клубният лекар каза да отида в болницата, аз не бях сигурен”, обясни той 48 часа, след операцията си и заяви, че в строя се връщат Ориги, Коутиньо и Стъридж

Клоп: Ръководството търси решение на проблема с феновете

„Чувствам се добре, прекарах една не много приятна нощ, но вече всичко е наред.”

Това каза Юрген Клоп на първата си пресконференция, след като претърпя операция за отстраняване на апендицит. Точно заради това треньорът на Ливърпул пропусна равенството със Съндърланд на „Анфийлд” от XXV кръга на английската Висша лига. Неговите момчета имаха преднина от два гола до 77-ата минута, но тогава част от феновете на мърсисайдци напуснаха стадиона в знак на протест с повишаващите се цени на билетите, а впоследствие „черните котки” стигнаха до 2:2.

„Клубният лекар каза, че трябва да отида в болницата, аз не бях много сигурен, но хирургът бе страхотен – имаше сезонен билет, така че той също пропусна мача”, разказа в типичен стил германският специалист, който се срещна с медиите по-малко от 48 часа след операцията си.

„Аз не бих искал да коментирам срещата, защото все пак не бях на нея. Относно проблемът с феновете, мога да уверя, че в момента ръководството търси решение. Ние не искаме публиката да напуска стадиона преди края на мачовете.”

За контузените:


„Даниел Стъридж бе в групата и изглежда впечатляващо на тренировки. Надявам се Дивок Ориги и Филипе Коутиньо също да се върнат утре”, допълни той, визирайки преиграването с Уест Хем за ФА къп.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки