Менголо: Дойдох да стана шампион с Левски, имам 22-ма братя и сестри (ВИДЕО)

"Много е важно да бием Лудогорец, ако всичко върви по план, ще съм готов за този мач"

Менголо: Дойдох да стана шампион с Левски, имам 22-ма братя и сестри (ВИДЕО)

Новото камерунско попълнение на Левски Джъстин Менголо обяви своите амбиции в синия клуб и разказа интересни подробности за семейството си в интервю за клубната телевизия.

„Имам приятел, който е играл в българското първенство и бях говорил с него. Знам, че от Левски са ме искали няколко пъти, още преди две години, но все не можехме да стигнем до споразумение заради трансферните условия на стария ми клуб. Левски е голям клуб и се радвам, че съм тук. Ако някой клуб има интерес към мен, се интересувам от играта на клуба. Гледах няколко мача на Левски, говорих с хора от клуба и всичко е наред. Научих много неща за феновете на Левски. Добре е, когато един клуб има много фенове и те го подкрепят мощно. Това е важно за отбора, помага на играчите в битката на терена. Амбициите ми са да стана шампион и да помогна на Левски да печели трофеи, да направим и добри мачове в Европа”, заяви Менголов пред Левски ТВ.

Той се надява да е напълно готов за подновяването на А група и важното гостуване на Лудогорец.

„Ако всичко върви по план, ще съм готов за началото на шампионата (в А група). Този мач (с Лудогорец) е много важен за Левски. Подготвяме се здраво за него, феновете го чакат с нетърпение. Ще бъде здрава битка и ще се борим докрай. Мачът е един от най-значимите за сезона. Много е важно да спечелим този мач”.

Менголо разказа, че е роден в столицата на Камерун и има общо 22-ма братя и сестри.

„Роден съм в Африка, в Камерун, в столицата Яунде. Това е много голям град, там е моето семейство и повечето от роднините ми живеят там. Имам 22-ма братя и сестри, в Африка това е нормално. Баща ми е играл за националния отбор на Камерун, дядо ми е играл във Франция за Лион. Един от по-малките ми братя рита за младежкия отбор на Камерун. Имах нормален живот там. Животът в Африка не е лесен, но съм роден там и за мен Камерун е прекрасна страна. От малък обичам футбола заради баща ми и дядо ми. За мен животът е само футбол още от 2-годишен, това е моят живот. Във футбола най-добрият ми спомен е един мач от първа дивизия на Камерун. Моята майка не харесваше, че съм футболист, но тогава дойде да ме гледа за първи път. До 15-ата минута моят отбор губеше с 0:2, аз вкарах три гола и победихме с 3:2. Това беше много важен момент за мен и тя беше много щастлива. След този мач майка ми се превърна в най-големият ми фен. Поздрави ме, гордееше се. За мен е много важно какво мислят майка ми и баща ми за моята кариера. Те трябва да се гордеят с мен и това ми дава сили”, сподели атакуващият футболист.

„За мен един футболист трябва да е добър професионалист, да играе за отбора и да се раздава на терена. Искам един ден да играя в голямо първенство и да стана шампион. От 5 месеца не бях играл и тренирал, играх за последно за националния отбор, след това имах сериозни проблеми със стария ми клуб, въпреки че имах нови оферти. Досега всичко се нарежда и постепенно ще вляза във форма”.

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Левски на печалба, вижте финансовия отчет на „сините“

Ето какво пишат от „Герена“

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Официално: Ботев (Пд) иска международен съдия за реванша с ЦСКА

Вижте отовреното писмо на "жълто-черните" до БФС

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Рик Джонатан: Хубаво е, че има конкуренция в Лудогорец

„Следвам моя път, това не е късмет, а работа“

Любо Пенев: Вниманието ни е насочено към първенството

„Имаше липса на концентрация“

Дерменджиев: Целта е дубъл

Гледаме към финала, призна треньорът на "орлите" след 4:0

Бойко Борисов и Витоша на полуфинал

"Тигрите" разбиха ФК Кюстендил с 3:0

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки