Венци Стефанов пак се заяде: Гонзо се изпляска като шаран на пясък

Дразни ме, че за Левски се изсипват реки от благоденствие, казва Стефанов и предвижда глава на рефер да падне след Лудогорец - Левски

Венци Стефанов пак се заяде: Гонзо се изпляска като шаран на пясък

Венцеслав Стефанов продължава словесната престрелка с ръководителите на Левски. Президентът на Славия явно е обиден, че Георги Иванов го нарече „комедиант”. В пореден словесен изблик Стефанов каза, че Гонзо се е „изпляскал като шаран на пясък”.

„Само искам да му кажа на Георги, аз много го уважавам, но просто, значи, комедията е едно много извисено изкуство. Да бъдеш комедиен актьор – това е гордост и трябва много да учиш за това нещо. Аз никога не съм плюл по имената Георги Иванов и Иво Тонев. Ако си спомняте, в предишното интервю не съм споменавал ничии имена. Гонзо се изпляска като шаран на песък да казва, че съм комедиант. Аз никога не съм казвал лоша дума нито за Георги, нито за Иво Тонев. Уважавам ги и двамата и ги считам, айде не за големи приятели, но за добри приятели. Много ги уважавам, но те просто няма какво друго да кажат хората. Аз ги разбирам”.

Босът на Славия е недоволен, че финансовите потоци са насочени към „Герена”.

„Левски с нищо не ме дразни. Дразни ме това, че за едни има, за други – няма. Дразни ме това, че за Берое държавата дава 5-6 млн., за другите отбори не дава. Дразни ме, че за Левски се изсипват реки от благоденствие, за другите няма. Това ме дразни, не че е Левски”.

Венци Стефанов очаква да падне още една съдийска глава след дербито Лудогорец – Левски на старта на футболната пролет в А група.

„Виждате, че хващат си едно мюре, един съдия, той сиромашкия отрязват му главата. Сега се чудя за първия мач Лудогорец – Левски на кой ще му падне тиквата. Футболът ще загуби много, сега просто ще вегетираме”.

Стефанов обясни и как се е сдобрил със Станимир Стоилов, когото често е критикувал преди. Астана победи Славия с 3:0 в контрола, а след нея двамата общуваха напълно спокойно и приятелски.

„Седнахме, разбрахме се като мъже, човешки. Всеки греши – и аз, вероятно и той, но важното е ако работим за доброто на българския футбол... няма какво да делим”.

Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

Изтеглиха жребиите за полуфиналите при ветераните и купата на АФЛ

Витоша (Бистрица) ще спори с Ботев (Враца) за място на финала

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Стамен Белчев с дилеми в "червената" защита за Левски

Вижте какви

Костов избра дясното крило за ЦСКА

Вижте подробности

Рик Джонатан: Хубаво е, че има конкуренция в Лудогорец

„Следвам моя път, това не е късмет, а работа“

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки