Сензациите в пресата: Левски плаща €120 000 за Тунде

Уредиха с визи Нар и Менголо, Спас Делев ще води атаката на Берое

Сензациите в пресата: Левски плаща €120 000 за Тунде

Сензациите в пресата днес, неделя, 14 февруари 2016 година:

„Меридиан мач“: Левски плаща €120 000 за Тунде
Левски ще плати 120 000 евро за правата на нигериеца Бабатунде Адениджи, научи „Меридиан Мач". Сумата е окончателна, след като „сините" вече подписаха договор с клуба на нападателя Съншайн Старс, нещо което съобщихме преди няколко дни. Остава само самият нигериец да подпише личен контракт с Левски. Той се е разбрал предварително за условията по договора, който най-вероятно ще бъде за 3,5 години. От „Герена " разкриха, че в един момент е имало напрежение около финансовите стойности на контракта, което е било изчистено от спортния директор Георги Иванов. Както съобщихме още преди седмица, „сините" стартираха процедура за българска виза на Адениджи. До вчера само един документ, който нападателят трябва да извади сам, бавеше разрешението да дойде на родна земя. Левски очаква той да бъде взет понеделник и Тунде веднага да тръгне към България. Нападателят е очакван на „Герена” в понеделник вечер, вторник или най-късно сряда.

„Тема спорт“: Спас Делев ще води атаката на Берое
Спас Делев ще води атаката на Берое в първия пролетен кръг при домакинството на Пирин (Благоевград). Мачът е в събота от 15:30 часа. Старши треньорът на Берое Петър Хубчев е решил да залага на схема без типичен централен нападател. Делев бе един от най-резултатните и постоянни за отбора от Стара Загора в контролите. Той ще бъде подпомаган от втора позиция от Елиаш да Силва или новото попълнение Бенжамен Морел. Това ще е и единствената дилема пред Хубчев за състава. Другият нов от тази зима - Георги Сърмов, ще е титуляр в средата на терена с Игор Джоман. Стивън Петков отново ще е играчът дo 21 години, който ще действа по лявото крило. До капитана Иво Иванов в центъра на отбраната ще е налаганият през подготовката Георги Динков. Владимир Зафиров и Венцислав Василев ще останат на пейката.

„Меридиан мач“: Уредиха с визи Нар и Менголо
Новите попълнения на Левски Франсис Нар и Джъстин Менголо вече са в България. Това стана възможно, след като клубът успя да им извади визи, необходими им за престой и работа у нас. „Сините“ няма да имат и никакви проблеми с картотеките на 21-годишния ганаец Нар и с година по-възрастния камерунец. В момента от „Герена" се опитват да извадят необходимите документи на нигерийския централен нападател Тунде Аденижи. Левски вече се разбра за трансфера му с неговия клуб Съншайн Старс. Очаква се Аденижи да премине следващата седмица медицински тестове и да стане седмото ново попълнение на тима. Желанието на ръководството е да представи тарана със „синия“ екип на благотворителния коктейл във вторник вечерта. Събитието е от 19:30 часа в бившето кино "Левски". Кувертът е на цена 100 лева, като на тържеството ще има и търг. Приходите ще отидат за кампанията "Левски в училище". Тя има за цел запознаване на всеки първокласник с историята на патрона на клуба Васил Левски чрез безплатно предоставена книжка в подходящи за възрастта визия и формат. Днес „сините“ са почивка, а от утре започват тренировки за гостуването на Лудогорец.

Заги: Сега ще разчитаме на Левски

Треньорът на Славия коментира загубата от Крумовград

Станислав Генчев: Няма как да не съм доволен

„Показахме, че искаме в челната шестица“

Серкан Юсеин: Заслужено победихме Славия

„Още не е ясно, чакаме следващия мач на ЦСКА 1948“

Христо Янев: Надеждата остава, ще се борим

Треньорът на Ботев (Враца) призова за феърплей

Светльо Петров: Играхме силно, дори с човек по-малко

Треньорът на Етър коментира загубата във Враца

Левски ще реши бързо мача с Берое

Вижте подробности

Босът на Локо Сф: Какви италианци, какви нови собственици?

„Смешна работа! Стига фантасмагории“, отсече Иван Василев

ЦСКА показа уникални записки от равенството с Интер през 1967 година

Вижте ги

Себастиан Вия проговори за трансфер, иска най-доброто за Берое

Вижте интервю с новата звезда на старозагорци

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки