Торино би Палермо с 3:1 като гост, Чочев с цял мач

Болоня надви Удинезе и още няма равенство като гост

Торино би Палермо с 3:1 като гост, Чочев с цял мач

Торино победи като гост Палермо с 3:1 в двубой от 25-и кръг на Серия А. Цял мач изигра и българският национал Ивайло Чочев.

Двубоят започна по-добре за домакините и още във втората минута Алберто Джилардино откри. Той получи пас от Максимович и засече във вратата с левия крак.

Така вече шест от седемте гола през сезона за Джилардино идват в домакинските мачове на отбора му. В 17-ата минута той можеше да реализира отново, но тогава вратарят Морети спаси.

Две минути след това гостите изравниха. Имобиле реализира от дузпа.

Пълният обрат стана факт в 31-ата минута, когато Гонсалес засече центриране на Перес и си отбеляза автогол.



Втората част започна с положения за Палермо. При едно от тях Ивайло Чочев намери Джилардино, но той пропусна от добра позиция.

За Палермо на терена в 68-ата минута се появи Фабрицио Аластра - третият най-млад играч в топ 5 първенствата на Европа. Той е роден на 1 октомври 1997-а.

Веднага след това бе оформен и крайният резултат отново от Чиро Имобиле.



В другите мачове от кръга намиращият се точно над зоната на изпадащите Сампдория стигна само до 0:0 срещу Аталанта.

Болоня пък се утвърди на 10-о място след победа на "Фриули" над Удинезе с 1:0. Единствения гол отбеляза Матиа Дестро в 79-ата минута. Така при гостуванията си Болоня продължава да няма равенство - 6 победи и 6 равенства. Нещо, което никой друг тим в Серия А не е регистрирал през този сезон.


 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки