Карнобат впечатли руснаците от Соларис, готви се да накаже Миньор

Карнобатлии проведоха международен мач

Карнобат впечатли руснаците от Соларис, готви се да накаже Миньор
Футболистите на „Карнобат“ загубиха с 1:3 в контрола от московския „Соларис“, участващ във втора руска дивизия и заемащ 2-ро място във временното класиране. Поражението обаче не отговаря на показаното на терена от момчетата на старшията Атанас Димов. Контролата се проведе в Албена.
 
Карнобатлии поведоха с 1:0 през втората част с гол на Илиян Шерденов, който от няколко дни се подготвя с отбора. Последваха още пропуски пред вратата на руския отбор и обрат в рамките на 20 минути.
 
„Изиграхме една контрола, която бе повече от полезна за нас, с оглед на неприятния резултат предни дни  - 0:4 от „Ураган“ /Бояджик/. Тогава претърпяхме най-тежката загуба за нас в първенството, макар да доминирахме в определени моменти от мача. Младостта дава несигурност, което няма как да не повлияе и дава отражение с допуснатите няколко гола.

В мача със „Соларис“ играхме срещу добри футболисти и треньор, чието име е доказано във футбола – Андрей Канчелскис, а той е видял много в световния футбол и има какво да предаде на своите играчи като знания. Стояхме по-добре през първата част, през втората поведохме и пропуснахме 1-2 положения. В игра влязоха няколко млади момчета, сред които и 16 годишния Никола Николов, както и такива, които играха по-малко в предходните двубои. Това не им попречи да дадат максимума от своите възможности. Въпреки загубата, демонстрирахме израстване и увереност. Движим се в правилната посока и смятам, че в предстоящата шампионатна среща с „Миньор“ /Раднево/ ще покажем това, като ще излезем за спечелване на убедителни 3 точки. През есента вече направихме това в Раднево, сега е време да зарадваме и публиката в Карнобат.

Срещу „Соларис“ за нас игра Илиян Шерденов, който се подготвя от няколко дни с отбора. Идва от „Созопол“, където, според мен, не получи необходимото уважение. Той имаше тежки моменти, претърпя и контузия. При нас е по лично мое настояване. Пожелах пред треньорския щаб Шерденов да води подготовка с „Карнобат“, за да може да е подготвен и от лятото да си намери по-добър отбор. Аз държа и уважавам такива млади и перспективни играчи“, заяви Иван Божидаров, спортно-технически директор на „Карнобат“.

„КАРНОБАТ“: Христиан Славов, Тодор Няголов, Александър Георгиев, Пламен Димитров, Добромир Иванов, Илиян Шерденов, Иван Макриев, Димитър Петров, Ясен Тузаков, Стойко Колев, Петър Колев /Ивайло Георгиев, Николай Кирилов, Диян Райков, Никола Николов, Яни Николов, Райчо Раев, Георги Калоянов/  

Павлин Николов обяви бъдещето на Росен Кирилов

Треньорът на отбора ще продължи да бъде на поста си и следващия сезон

Официално: ЦСКА 1948 представи Иван Иванов

Той ще води дубъла, а Алвеша се връща начело на третия отбор

Ясни са съдиите за кръгa във Втора лига

Вижте кой ще свири Марек – Септември (София)

Митов се завръща в Септември

Опитният специалист сменя Иван Гешев

Монтана има нов треньор

Петър Колев смени Митов на "Огоста"

Дунав повали Септември Сф с 2:1 след греди и червен картон (ВИДЕО)

Русенци се изкачиха до десетото място в класирането на Втора лига

Треньорът на „соколите“ ги похвали след успеха

„Поздравявам момчетата, тъй като изпълниха задачите”, заяви Росен Кирилов

Изненада: Монтана се раздели с треньора

Николай Митов напусна „Огоста“

Треньорът на Струмска слава за съдийството срещу Спартак (Вн): Пълно безумие!

„Вината е в нас, защото не сме подготвени физически да играем 10 срещу 14“

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки