Стойчо Младенов: Стратегията за развитие на един клуб е по-важна от една титла (+аудио)

„Навремето като футболист това, че съм загубил една титла, не значи толкова много, колкото днес, ако се загуби тази титла", заяви треньорът на "червените"

Стойчо Младенов: Стратегията за развитие на един клуб е по-важна от една титла (+аудио)
Стратегията за развитие на един клуб е много по-важна от една титла. Това смята старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов. Той бе провокиран с въпрос дали не се опасява, че кошмарът от преди 28 години, когато е загубил титлата като играч, може да се повтори. 55-годишният специалист отговори философски:
 

„Навремето като футболист това, че съм загубил една титла, не значи толкова много, колкото днес, ако се загуби тази титла. Знаете, че за ЦСКА, няколко пъти съм го казвал, не толкова важна е една титла повече или една титла по-малко. Или една победа повече, или една победа по-малко. По-важно е какво ще стане в утрешния ден, по-важна е стратегията за развитие на клуба – за подобряване на базите в Панчарево, „Армията” да изглежда в по-добър и прилежен вид, да придобием все по-европейски вид. Това е по-важното и към това трябва да се стремим – стратегически да развием възходящо клуба. А оттам вече и като селекция, и като изпълнители, и като игра, разбира се, те са съвместими нещата.”   

Целият брифинг на Стойчо Младенов може да чуете в прикачения звуков файл!

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки