Радослав Бакърджиев: Ще дадем всичко от себе си в третия мач

„Може би всъщност това "малко", което не ни достигна за победата, не е толкова малко"

Радослав Бакърджиев: Ще дадем всичко от себе си в третия мач

„Марица“ (Пловдив) изкова втора победа в шампионския плейоф и вече е само на крачка от златото и титлата в женската Национална волейболна лига „Демакс +“.  

Настоящият шампион победи гостуващия „Левски“ (София) с 3:2 (23:25, 26:24, 19:25, 25:15, 15:11) след два часа игра в зала Пловдивски университет.

Ето и какво каза след мача треньорът на „Левски“ Радослав Бакърджиев:  

„Може би всъщност това "малко", което не ни достигна за победата, не е толкова малко. Видяхте, че те направиха доста промени в състава си с включването на Мъни [б.р.: Мирела Шахпазова] и на Силвана, което доста промени играта им, и ние изпитахме трудности да се нагодим. А това изобщо не е малко. А и в решаващи моменти допускахме неточности. Да, ако не ги бяхме допуснали, никой не може да каже дали щяхме да спечелим, но повлияха. Борихме се, мотивирани бяхме и се представихме по-добре отколкото в първия мач. До третия гейм допускахме и по-малко грешки. В следващия мач излизаме да се борим. За друго няма място. Нека всеки, който има желание, да дойде и да ни подкрепи. Ние ще дадем всичко от себе си.“

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки