Дисциплинарната комисия одруса Добруджа с близо 5 бона за расизъм

Треньорите на Созопол, Нефтохимик и Поморие наказани за по 3 мача

Дисциплинарната комисия одруса Добруджа с близо 5 бона за расизъм
Дисциплинарната комисия на БФС наложи сериозна финансова санкция на ръководството на ПФК Добруджа” след срещата с Локомотив, Мездра. Причината за наказанието е:

Скандиране на дискриминационни думи свързани с раса и цвят на кожата от публиката на ПФК „Добруджа” гр. Добрич, на основание чл.37, ал.4, във връзка с чл. 16, ал. 4 и чл. 42, ал.2 от ДП на БФС 2015/2016.

По време на сесия на Общински съвет Добрич днес бе представен финансово-икономическият резултат и приет годишния отчет и баланс на клуба, който е в ликвидация. От него е видно, че към 31 декември 2015 г. дружеството е с непогасени задължения към НАП в размер на 258 000 лв., които са зачислени по ревизионен акт за 188 000 лв. и лихви за просрочени задължения по същия за 69 000 лв., както и начислено възнаграждение за независим финансов одит на годишния финансов отчет в размер на 1 000 лв.  В тази връзка е предприето обжалване пред Административен съд и е спечелено от дружеството. Към момента обжалването на ревизионния акт в Административен съд Варна е спечелено за втори път след връщането му за преразглеждане и предстои повторно обжалване от страна на НАП. След приключване на съдебните дела, предстои заличаване на дружеството в Агенцията по вписванията. 

БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛЕН СЪЮЗ
Дисциплинарна комисия

Решения  -  26.04.2016 г.

 
25-ти кръг “Б” група
 
 
С предупреждения –
 29 състезатели
 
 
 
Със спиране от състезателни права
ССП
лв.
Майкъл Тевия Тевия
ПФК ”Локомотив” Мездра
1
75
Михаил Мирославов Милчев
ФК ”Дунав” Русе
1
75
Мартин Велизаров Газиев
ФК”Пирин” Разлог
2
60
Йордан Димитров Апостолов
ФК „Локомотив” ГО
2
60
Антоний Ивов Балъков
ФК „Локомотив” ГО
1
375
Богомил Янков Дяков
ПФК ”Спартак” Плевен
1
250
Станимир Неделчев Митев
ФК”Созопол” Созопол
2
60
Ангел Иванов Делчев
ФК „Созопол” Созопол
2
60
Мирослав Танев Енчев
ФК „Ботев” Гълъбово
1
75
Георги Драгнев Вълев
ФК „Ботев” Гълъбово
2
60
Михаел Малинов Орачев
ОФК „Поморие” Поморие
1
75
Пламен Йорданов Гълъбов
ПФК „Литекс 2” Разград
1
75
         

ПО ДОКЛАД

За нанасяне на обида на длъжностно лице, на основание чл.34, ал.1, т.2 ДК наказва Румен Димов – треньор на ФК „Созопол” гр. Созопол с лишаване от право да изпълнява функции от името на отбора за 3 среща и глоба в размер на 500 лева.
 
За нерегламентирано използване на факли, на основание чл.37, ал.1, т.22, б.А – ДК наказва  ФК "Созопол" гр. Созопол с имуществена санкция в размер на 75 лева.

За хвърлена бомбичка в сектора, на основание чл.37, ал.1, т.22, б.Б – ДК наказва  ФК "Созопол" гр.Созопол с имуществена санкция в размер на 125 лева.

За хвърлени предмети, на основание чл. 37, ал.1, т.4, б.А, предложение 2 ДК наказва ФК "Созопол" гр. Созопол с имуществена санкция в размер на 500 лева.

За нанасяне на обида на длъжностно лице, на основание чл.34, ал.1, т.2 ДК наказва Деян Петков – треньор на ПФК „Нефтохимик” гр. Бургас с лишаване от право да изпълнява функции от името на отбора за 3 среща и глоба в размер на 500 лева.

За нерегламентирано използване на факли, на основание чл.37, ал.1, т.22, б.А – ДК наказва  ПФК "Нефтохимик" гр. Бургас с имуществена санкция в размер на 75 лева.

За хвърлени предмети, на основание чл. 37, ал.1, т.4, б.А, предложение 2 ДК наказва ПФК "Нефтохимик" гр. Бургас с имуществена санкция в размер на 500 лева.

ДК задължава ПФК "Нефтохимик" гр. Бургас да възстанови щетите на стадион „Арена Созопол” гр. Созопол съгласно чл.38, ал.1
За оспорване на съдийско решение, на основание чл.34, ал.2 във връзка с чл.34, ал.1, т.3 ДК наказва Динко Тодоров – рехабилитатор на ФК „Ботев” гр. Гълъбово с лишаване от право да изпълнява функции от името на отбора за 1 среща и глоба в размер на 125 лева.

За оспорване на съдийско решение чрез обиди, на основание чл.34, ал.1, т.3 ДК наказва Малин Орачев –треньор на ОФК „Поморие” гр. Поморие с лишаване от право да изпълнява функции от името на отбора за 3 среща и глоба в размер на 250 лева.

Отложен за разглеждане инцидент от 24 кръг на  „Б” ФГ между отборите на ПФК „Добруджа”Добрич – ПФК „Локомотив” Мездра

За скандиране на дискриминационни думи свързани с раса и цвят на кожата от публиката на ПФК „Добруджа” гр. Добрич, на основание чл.37, ал.4, във връзка с  чл. 16, ал. 4 и чл. 42, ал.2 от ДП на БФС 2015/2016, ДК наказва ПФК „Добруджа” гр.Добруджа с имуществена санкция в размер на 4 750 лв.  

Ясни са съдиите за кръгa във Втора лига

Вижте кой ще свири Марек – Септември (София)

Митов се завръща в Септември

Опитният специалист сменя Иван Гешев

Монтана има нов треньор

Петър Колев смени Митов на "Огоста"

Дунав повали Септември Сф с 2:1 след греди и червен картон (ВИДЕО)

Русенци се изкачиха до десетото място в класирането на Втора лига

Треньорът на „соколите“ ги похвали след успеха

„Поздравявам момчетата, тъй като изпълниха задачите”, заяви Росен Кирилов

Изненада: Монтана се раздели с треньора

Николай Митов напусна „Огоста“

Треньорът на Струмска слава за съдийството срещу Спартак (Вн): Пълно безумие!

„Вината е в нас, защото не сме подготвени физически да играем 10 срещу 14“

Спартак (Варна) с активно участие в кампанията „Аз Вярвам и Помагам“

"Сърце, усилие и екипен дух!"

Втора лига: Добруджа прегази Марица и се доближи до баража

Вижте всички резултати от кръга

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки